Afdelinger i Rodebutikken

onsdag den 7. december 2011

Neeej, sygdom? Det er lige hvad jeg altid har ønsket mig!


Glædelig 7. december

Ja, jeg har fået en lidt tidlig julegave i form af den tidligere omtalte sygdom. Og julemanden har sørme været gavmild, så jeg hoster som en alkoholiker med 60 års rygning bag sig. Puha.

Men så må det jo bare være sådan, jeg hygger da bare her under dynen så. Tilpasser mig situationen.
Det kan man også sagtens. For eksempel har jeg lige fået en besked fra NZ. Og svaret tilbage. Hvilket faktisk bragte mig helt i julestemning. (og panik-angst, men lad nu det ligge). Han har lige sådan stille og roligt trekket 60 km op af New Zealands højeste bjerge, og stået på toppen og set mod sydpolen. Når ja. Jeg har da også været i Netto, helt oppe ved torvet. Crazy crazy.

Idag vil jeg desuden fylde dagen med julegaveindpakning, i mit tidligere nævnte tema. Det bliver alletiders. Elsker at pakke gaver ind. (hvor low life agtigt at skrive. Nå, jeg må godt. Mit liv pt består af te og tv-serier.) Men det må da bringe lidt julestemning til Husum.

// Over and out

7. december
Min julegave-indpakningsstation. (Ja, jeg er en sucker for lilla).


2 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud søde Rodebutik! Glæder mig helt, på dine vegne, til NZ kommer hjem :D
  Men rigtig god bedring!

  SvarSlet
 2. Åh tak frk. Nynne :) Ja det kan du også tro at jeg gør. Jeg bliver blød i knæene bare ved tanken. Uhh. Har stalket ham lidt idag på face (ja, du ved hvor kedeligt det er at være syg). Havde helt glemt hvor lækker han er. Jeg ville sådan ønske jeg kunne lægge et billede op af ham. Mmmm han er en godte.
  Tak! :)

  // Rodebutikken

  SvarSlet