Afdelinger i Rodebutikken

torsdag den 8. december 2011

Jul i Nyhavn

Glædelig 8. december!
I aften skal jeg ind og drikke øl med en gammel klassekammerat inde i Nyhavn, og jeg GLÆDER mig. Jeg har virkelig anstrengt mig for at få det bedre, få jeg vil ikke gå glip af det. Der er så hyggeligt i Nyhavn i december, så hvis ikke dét kan bringe mig i julestemning, så ved jeg snart ikke hvad der kan.
Måske lige synet af mine fine indpakkede gaver på bordet, som bare venter på (forhåbentlig) at bringe glæde. - Hvor rosenrødt.

Nu vil jeg springe ud i bad, i kampen om at komme til at se nogenlunde menneskelig ud.

// Over and out - fra hende hvis vildeste oplevelse idag har været at få stjålet sin IKEA-pose (?!?) ovre på vaskeriet.

8. december
Gaver!

2 kommentarer:

 1. Åh, jeg elsker jul i Nyhavn! Det er første gang siden 2008 jeg ikke arbejder i Nyhavn i julen, måske også derfor jeg har lidt svært ved at komme i julestemning til trods for kalenderlys og julestjerne. Eller måske de der tre afleveringer og prøven jeg har i næste uge. Men åh, hvor bliver det godt med juleferie! Skal bare lige finde tiden og overskuddet til at købe julegaver.
  Når både du og min bedste veninde fint skal proklamerer at der næsten er styr på alle julegaverne, så får vi andre sgu en smule stress på!
  Men jeg håber du har haft en skøn aften i Nyhavn, til trods for vejret (:

  Og hvor er det godt at høre at du lige kigger lidt på billeder af NZ og synes han er en lækkermås. Jeg blev meget glad i går, da N fortalte mig, at hvis han vandt i lotto, så var jeg den eneste han ville fortælle det. Han ville ingen gang fortælle det til hans forældre. Så bliver man sgu lidt en glad lille julegris.

  - Lullie

  SvarSlet
 2. Der var også virkelig hyggeligt. Jeg ærger mig lidt over ikke at have taget nogle billeder, men det kan man jo ikke når man ikke har en smartphone! (ja det nager mig stadig meget).
  Ja jeg synes sku at han er lækker. Mmm. Årh det var da også lidt af en tillidserklæring at få af ham N dér. Det kan vi li'.

  // Rodebutikken

  SvarSlet