Afdelinger i Rodebutikken

fredag den 2. december 2011

Julefrokost vol. 2

Glædelig 2. december.
(Åh skal det være min åbningslinie helt til jul? Vammel, påtaget happiness ud over det hele. Nå, lev med det.)

Idag står den på julefrokost med mægleren. Ambivalent forhold til dette event. Egentlig mest fordi Chefen skal med. Den sleske Chef. Der i mandags spurgte ude i personlaestuen, om jeg så var en lille "Fars pige" med et skummelt glimt i øjet. Ser I mine bekymringer? Puha. Men glæder mig tilgengæld til at vi skal på MASH og spise, og ind og se Frank Hvam og Casper Christensens show bagefter. Det kan da ikke blive helt skidt. Særligt ikke siden jeg er blevet helt tosset med Frank efter han optrådte i Alanya i sommers, hvor jeg var på ferie med min søde veninde. Han er altså ret sjov! Så jeg glæder mig til at se ham igen.

Igår fik jeg så bagt småkager i uanede mængder, og stod tilsidst med så mange at jeg ikke havde flere kagedåser tilbage, at putte dem ned i. Så min nabo, min overbo og mine kolleger i mægleren har alle fået en lille del. Og jeg har lovet at tage et par stykker med til julefrokost vol. 3 imorgen, med veninderne.
Jeg fik faktisk hevet lidt julestemning frem, som kun voksede, da Nissebanden tonede frem på skærmen. Det er da lidt hyggeligt.

Nu vil jeg smutte tilbage til facebook arbejdet, og forberede mig mentalt på i aften.

// Over and out

2. december
Hjemmetaget billede af min meget fine (og lidt alternative, utroligt minimalistiske) juledekoration, og de hjemmebagte småkager.

1 kommentar:

  1. Ej, hvor jeg synes det er skønt at du køre sådan en julekalender ting! :) Jeg bliver selv nok førsti julestemning i morgen, når jeg skal hjem til mine forældre og lave konfekt og juledekorationer.
    Og hvordan gik julefrokosten i går? Jeg var på fedagsbar fordi N jo
    holdte fredagsbar og gammel studieveninde var frisk og gerne ville se hvad N var for en fyr. Jeg var dog lidt halv utilfreds over der var en sms han ikke havde svaret på, men da han kom over og sad ved os, bare fordi han lige ville sige hej til mig så er man jo lidt solgt. Han undskyldte også senere at han ikke havde svaret, men svarede stadig ikke på spørgsmålet. Og han mistede selvfølgelig sin telefon i går, så nu får han lov at kontakte mig.

    Og så drikker jeg aldrig alkohol igen, er blevet venner på face med to fyre som jeg nok ikke helt burde være blevet venner med.

    SvarSlet