Afdelinger i Rodebutikken

onsdag den 21. december 2011

Er vi på gaver-spørgsmålet

Glædelig 21. december!
Bom bom. Snart jul. NZ siger han har en gave med hjem fra New Zealand til mig. Jeg gruer lidt for det. Mest fordi han viste mig hvad han havde købt til sin svigerinde - et par ekstremt grimme æggebærer i keramik i farveskala gul/brun/hvid. Hvad får jeg så? Keramikkrus i orange med grønne prikker? Skal i så fald have øvet mig lidt på mit pokerfjæs. "Neeeeeeeej, hvor fiiiiint!". Fuck.
Og så kommer spørgsmålet så. Er gaven så i kommet-hjem-fra-rejse-og-har-souvenier-med-til-dig-katergorien, hvilket så ikke nødvendigvis betyder at jeg skal give ham noget, eller: julegave-fordi-du-faktisk-betyder-noget-kategorien, hvilket medfølger at jeg egentlig også bør give en gave. Årh altså.
Jeg ved, at der er flere i blogland der døjer med samme problematik. Men altså. Skal jeg købe en gave? I så fald hvad?
Det er altså for svært. Puha. Kan jo ikke magte alle de beslutninger! Og slet ikke idag, hvor jeg bare er SÅ træt. Kunne sove på stedet. Og det er selvfølgelig idag jeg har 9-9 vagt. Ufedt.

Jeg kaster mig tilbage i mit beslutningshelvede, men glæder mig i det mindste over, at der er 2 (TO!) dage til juleferie. Hurra.

// Over and out
21. december
3 dage til jul! Julestemning, kom så!


2 kommentarer:

 1. Hold op hvor jeg kender det! haha..
  Jeg har 3 timer til at bestemme mig, what to do?!

  Jeg tror det ender med intet, for det første har jeg ikke rigtig nogen ide hvad, for det andet er jeg bare træt og gider ikke ud, og for det tredje hader han selv at shoppe, og hans søster har købt alle hans gaver for ham, så tvivler på at han har noget til mig. Ellers kan jeg vel altid sige at jeg har glemt den?

  Håber at julestemningen er ved at være det sæde Rodebutik!

  SvarSlet
 2. Åh, du er også tidspresset! Det er jeg dog ikke. Ikke så meget i hvert fald. Ej jeg tror ikke jeg køber noget. Det er okay at være lidt kostbar på den måde. Tror jeg. I hvert fald når vi foreløbig ikke er mere end noget fjolle-rundt-ting.
  Okay, ja så er det svært at sige om han har købt noget - jeg stemmer for don't. Ellers træk jeg-har-glemt-den-kortet.

  Jaah, julestemningen synes jeg dog lader vente på sig - mest fordi jeg først har fri kl. 9 i aften - det er der ikke meget julestemning over. Men imorgen! Så håber jeg den indfinder sig.

  // Rodebutikken

  SvarSlet