Afdelinger i Rodebutikken

torsdag den 22. december 2011

Dagen før dagen før dagen

Glædelig 22. december!
Så er det dagen før dagen før dagen. Jeg har ferie, og har sovet længe og tøffet rundt og hygget i lejligheden hele dagen. Modtaget mine impuls-købte sko. Som jeg ELSKER. De er mega fede. Så nu er der styr på nytårs-outfittet - jeg bliver kamplækker med mit rock-inspirerede look. 

Jeg synes faktisk at julestemningen er ved at hale ind på mig nu - gaverne står klar, der er købt ind, og jeg har absolut intet jeg skal. Bortset fra en lille hyggedate med en gammel veninde senere - men det er nu heller ikke sådan af vejen. 

Jeg har desuden besluttet, at være lidt afmålt i forhold til ham NZ der fra nu af. Jeg ringede til ham igår, I ved, bare fordi ikke (og fordi jeg bare ikke kunne vente længere), og fik en lidt flad fornemmelse ud af det. Han lyttede ikke rigtig efter hvad jeg sagde, og virkede i det hele taget meget distræt og venne-agtig. Øv. Så nu vil jeg bare lægge ham i baghovedet, og så lade ham tage næste skridt. Så må han jo ringe hvis han vil give den gave dér eller noget. Basta. 

Nu vil jeg hygge videre med Ramasjang, julemusik og hygge, indtil jeg skal et smut til Nørrebro, til hjemmebagte boller. 

// Over and out 
22. december
Mine seje, nye sko <3 (mine lægge er altså ikke så fede)


8 kommentarer:

 1. Åh, hvor lækkert med ferie! Det er skønt at man kan sove til man vågner. Og dejlig du er kommet i julestemning. Jeg kommer det nok først i morgen, når jeg tager hjem til forældrene på miniferie.

  Og sikke nogle fede sko! Jeg får først styr på nytårsoutfittet mellem jul og nytår. Der skulle udsalget gerne starte så jeg kan få en billig kjole :D

  SvarSlet
 2. Ja det er intet mindre end fantastisk :)
  Tak - synes også selv de er total fede :P Ja, udsalget er jo allerede så småt begyndt rundt omkring, så det burde nok kunne lade sig gøre :)

  Btw, godt at høre, at N blev glad for t-shirten :)

  // Rodebutikken

  SvarSlet
 3. Ja, det er det nemlig. Satser på at kunne finde en rigtigt flot kjole. Man er vel studerende. ;)

  Ja, det var også rigtigt dejligt. Nu er jeg bare spændt på hvad han finder på til mig.

  Hvad har du egentligt fundet ud af med gave til NZ?

  SvarSlet
 4. Lullie: Ja det er da lidt spændende. Har han sagt han vil købe noget til dig? Ja, har besluttet, at jeg ikke gider købe noget til ham. Blev meget skræmt af al drama'et ovre hos Nynne - så nu lægger jeg is på, og ser hvad han har til mig. Så kan jeg altid lave en feberredning ala "glemt den" hvis jeg fortryder.

  Kim: Øhm, tak.

  SvarSlet
 5. Ja, han sagde i hvert fald at han ikke havde min gave endnu. Så regner med at få den i næste uge. Jeg kan godt forstå du er list skræmt over situationen over hos Nynne. Se det som en souvenir gave :) Og spil lidt kostbar, skriv højst god jul til ham, han må lige vise lidt interesse!

  SvarSlet
 6. Er forelsket i dine sko! men hvad med str. synes du de passer fint, eller er de lidt små? Og forresten, jeg er vild med din blog! :-)

  SvarSlet
 7. Ih tak :) hmm nej sys de er meget normale i størrelsen :)
  Og mange tak - du skal være velkommen til at være med i rodebutikken og skrive en kommentar eller to :)

  // rodebutikken

  SvarSlet