Afdelinger i Rodebutikken

tirsdag den 20. december 2011

Velkommen hjem

Glædelig 20. december
Puha. Hvor skal jeg starte? Jeg er helt rundtosset. Nå. Take yourselv together som man siger.
Jeg tog hjem til NZ igår ved 19tiden. Trapperne op til 2. sal har aldrig føltes længere, men da han stod i døren, blev alt andet bare tåget. Han tog mig i sine arme og løftede mig op, og kyssede og krammede mig. Tror vi stod sådan i 5 minutter, før jeg kom ned igen, og kunne få en chance for at få overtøjet af. Så inviterede han på kaffe, men det nåede vi ikke ret meget af før vi endte i sengen. Er I klar over, hvor lækker han er?! Nej, det er I ikke, men så fortæller jeg det. Meget lækker! Vi ligger længe efter og nusser, og han fortæller lidt om sin tur, men spørger hele tiden mig hvad jeg har lavet og hvad der er sket med mig mens han har været væk. Øh arbejde, arbejde, pinlige oplevelser og arbejde? Mens han har bestiget bjerge, surfet, svømmet med snorkel, været i Hongkong, håndfodret kiwi-fugle og været på backpacking. Nååå, småting. Men vi fik tøj på igen, satte os ind og fik den kop kaffe (og te - jeg er bare ikke gammel nok til kaffe) og fik snakket. Og kysset. Og tilbage i sengen. 
Jeg var hjemme imorges ved 9tiden, efter han havde lavet morgenmad til mig. 
Jeg er lidt rundtosset på det hele. For jo jeg har da savnet ham og alt muligt, men det hele er lidt underligt. Tror bare ikke det er gået op for mig, at han er hjemme igen. Skal bare huske nu, at holde lidt fast i mig selv, og tage det lidt med ro, og lade ham lande. Så må vi se. 

// Over and out
20. december
Det færdigpyntede juletræ hos min far. 


7 kommentarer:

 1. Hvor er jeg glad for at høre, at det gik godt :D

  Du skal nok bare lige sunde dig, så kommer det hele nok af sig selv. Jeg krydser ihvertfald fingre!

  SvarSlet
 2. Tak, Eva :)
  Ja, det er nok bare lidt overvældende for mig også, at han er hjemme. Men puha, savner ham lidt allerede ;) Men har belsuttet at nu skal jeg være cool! Og lade ham ringe. Måske. Hvis jeg kan. Hah. Nu må vi se.


  // Rodebutikken

  SvarSlet
 3. Årh det lyder bestemt ikke skidt, havde forestillet mig det lang mere rodet, men måske er det bare sådan det ender i mit liv.

  Det lyder jo nærmest som en scene tage ud af en god gammel romantisk film, I like!
  Super godt at han kunne leve op til alle forventningerne! Og håber det var god sex! haha..

  Men hvad så nu? ;)
  ...
  uhh..

  SvarSlet
 4. Alt det "sjove" begynder faktisk først nu.. Ser allerede blogs i stil med "hvorfor svarer han ikke" "mon han ser andre" osv. bliver skønt for os rodehoveder ;)

  SvarSlet
 5. Åh, hvor er det skønt at høre! Det er lige sådan det skal være. Jeg håber det var god sex? ;)
  Helt forståeligt du er rundt på gulvet, du er jo overvældet af det hele. Og han har jo været væk så længe at det er lidt svært at forstå han er så tæt på lige pludselig.
  Nu skal du bare nyde det :D

  SvarSlet
 6. Sådan! :D Er glad for at det gik godt..Glæder mig til at høre mere om det.. :D

  SvarSlet
 7. Nynne: Hehe jaaah der manglede bare violinerne i baggrunden, så var der lagt op til den helt store juleromance ;)
  Og sexen btw... Var ROCKIN'! Det var altså slet ikke dårligt. ;)
  Åh ja, helt nye bekymringer :P

  Lullie: Som sagt - lækker sex ;) Han kan altså nogle tricks. Haha. :D Ja, jeg skal lige huske at puste ud og nyde at være her lige nu, i stedet for at "bekymre mig" om fremtiden. :)

  Dina: Oh yes, det var rigtig godt. Du kan jo invitere til kage i kageriet, så kan du få detaljerne ;)

  // Rodebutikken

  SvarSlet