Afdelinger i Rodebutikken

torsdag den 12. september 2013

Selvmål

Nogle gange er jeg så dum, at det ikke burde være tilladt.

Gav Bornholmeren en tur til Paris i fødselsdagsgave (eller. Gav flybilletterne. Resten skal vi deles om.) og vi blev enige om, at foråret ville være passende - så ville jeg kunne spare lidt op til shopping turen, og han ville forhåbentlig have lidt mindre at se til på arbejdet.

Så igår sad jeg og surfede lidt rundt på momondo, og fandt et par rimeligt billige billetter (1600 kr tur-retur for to mennesker, du! Er faktisk lidt stolt af lige dén del af historien. Det er da en ren røver!) Anyways.

Så jeg trykker "køb". På den lidt desperate, shopaholic, som-var-det-de-sidste-billetter-i-livet-måde. Mest fordi easy-jet har den mest provokerende funktion of all times, hvor du live kan følge med i, hvor mange der ser på de samme billetter som dig. Og det kan jeg slet ikke operere med. Det er ligesom udsalg på nettet hvor man klikker og klikker, og ender med en str. 32 i karrygul, i stedet for 38 i sort. Nå.

Men jeg nåede det! Gav de 39 andre baghjul og tastede mit kortnummer med lyn i øjnene og fråde om munden.

Og så! Så var de mine! 2 styks Pariser-lykke i indbakken, med indtjek d. 19.marts og 40 kgs fælles bagage (fordelt ca 10/30 in my favor).

Det er så nu, at det bliver dumt. På den lede måde. Og jaja, jeg VED godt jeg måske lige skulle have dobbelttjekket datoerne med Mr. B. Men han havde jo bare sagt forår, og at han ikke skulle noget!

Så da jeg lander i Vanløse med julelys i øjnene og med hovedet fyldt af drømme om lange aftenture langs Seinen, Eiffeltårnet i måneskin, god rødvin og fransk romance, går der lige ca 3 minutter og 42 sekunder før jeg hører, hvad det er han rent faktisk står og siger.

Han kan ikke.

Og hvorfor?

Fordi fucking svigermor fylder 50........

..... L***********RT!!!


Tror ikke rigtig jeg bliver årets svigerdatter i skysovs hvis vi tog afsted. Og det gør vi i øvrigt heller ikke. For Bornholmer har nedlagt veto.

Ser drømmen om det parisiske eventyr flyve afsted som luften går af en ballon, og jeg står tilbage i det grå og mørke vanløse, 1600 kr fattigere og en dumhedsfølelse der er så rystende, at den end ikke kan måles på Richter-skalaen.

Og så blev vi ret uvenner. På råbemåden. Og tudemåden. Og nu-går-jeg-måden. (men lidt uden at gøre det, for gad ikke rigtig cykle kl. 22.30, men effekten af at tage sko og jakke på, var god). Mest fordi jeg blev frustreret over han ikke havde nævnt det. Og lidt fordi jeg følte mig så dum.

Der er stadig køligt i Københavnsområdet idag. Både metrologisk og mellem mig og Bornholmeren.

Han siger han nok skal overføre pengene tilbage for billetterne. Fordi han også lidt synes det er hans skyld. Men jeg gider jo ikke have pengene, vel?


Jeg vil bare til Paris og spise croissanter og drikke latte og kysse og købe en baret fordi den virker så fin i nuet, men ligner parodi af mimer når man kommer hjem...

Og han har i øvrigt sagt, at han ikke kan overskue at finde nogle andre billetter lige nu. Nå. NÅ!
Så er det sgu da også lige meget.

Øjh.


Men har i det mindste fået mit tøj fra ASOS idag, og det er skidepænt det hele.

// Over and Out

16 kommentarer:

 1. Lige her er du sgu for barnlig. Hun fylder 50 én gang. Og du burde have tjekket med ham. Hvad med at stikke ham en undskyldning?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde jo faktisk spurgt ham på forhånd, som de andre siger. Ja, jeg kunne måske have dobbelttjekket, men på den anden side - jeg havde jo fået et "go"?

   Slet
 2. Jeg kan sgu godt forstå du bliver skuffet, og den slags har det jo altså nogen gange med udløse frustrationsvrede (så barnlig er jeg i hvert fald også). Man går jo og er helt ekstatisk glad, og så føles det altså lidt som at få en dummeflad, når der kommer nogen og "ødelægger" glæden på to sekunder... men det er jo ikke rigtig nogens skyld. Du har jo udelukkende bestilt billetterne, glad og forventningsfuld og med 100% gode intentioner, og han kan jo ikke rigtig ændre på at moren fylder 50.
  Kan du ikke prøve at sælge billetterne? Det koster vist lidt at ændre navnene, men du burde stadig kunne få lidt af det tabte tilbage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nemlig. Det var jo mest bare af frustration jeg blev vred, og fordi jeg følte mig ret dum.
   Vi har heldigvis fundet en løsning - kommer med en update snarest :)
   Tak for din kommentar.

   Knus

   Slet
 3. Okay to ting:
  1) riiiiiing til flyselskabet, sig at der er sket noget meget uventet blablabla, du kan ikke alligevel. Ofte kan sådan noget sagtens ordnes hvis ud reagerer hurtigt!

  2) Du burde have tjekket med ham. Men damn! jeg forstår ikke, hvorfor han partout skal være der netop på dagen? Det er bare så provinsagtigt og hr. og fru. danmark, at man ikke må rejse, når nogen har fødselsdag. Jeg er sikker på, at hun fx vil holde sin fødselsdag weekenden efter, hvis I ringer og forklarer situationen - det er jo også i hendes interesse, at hendes søn er glad? Den slags familier forstår jeg ikke :-/

  SvarSlet
  Svar
  1. 1) Ringede præcis 1 time forsent til at kunne udnytte deres 24 timers fortrydelsesret. Karma is a bitch!

   2) Nej det forstod jeg jo heller ikke rigtig. Jeg havde i hvertfald ikke gået så meget op i det - herregud. Det er jo bare en dag. Men jaja. Sådan er de, og så må man jo indrette sig (selvom det noglegange er pisse lorte irriterende).

   Slet
 4. Gør det godt igen med en omgang Bornholmsex.

  / Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tænkte jeg nok!

   Håber glæden ved det var større end balladen over billetterne!

   / Maria

   Slet
 5. Er det bare mig der ikke forstår hvorfor, at flere skriver "du skulle have tjekket med ham"? Ja et dobbelttjek havde jo nok (i bagklogskabens lys) været smart, men når han nu havde sagt at han ikke skulle noget i foråret, så havde jeg sku også trykket KØB!

  Jeg var i øvrigt ved at lave et lignende nummer for nylig. Der skulle bestilles billetter til Dublin. Jeg var sådan cirka et sekund fra at trykke køb, da jeg besluttede mig for at tjekke kalenderen en ekstra gang og opdagede, at jeg havde valgt hjemrejse to dage EFTER min svogers svendegilde. Og vi har endda snakket om den dato en milliard gange.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var jo præcis sådan jeg tænkte, Tine. Han er jo voksen, og jeg havde jo tjekket med ham, så hvorfor egentlig tjekke igen? Men ja, man kan jo altid være bagklog..

   Årh GODT du afværgede i sidste øjeblik! Og god tur til Dublin! :)

   Slet
 6. Altså. Manden havde sagt han ingen planer havde - derfor er det da ikke underligt, at du ikke tænker på at tjekke med ham først! Så nej jeg synes sgu ikke det er barnligt søde! Han burde ha' sagt fra start at han ingen planer havde, men at hans mor havde rund fødselsdag, så der ville jo nok komme et eller andet.

  Øv søde, jeg kan godt forstå du er gal og ked af det! Kan du ikke tage en veninde med i stedet? Så er pengene ikke spildt - og nu kan han jo ikke overskue at finde en anden dato..

  Knus til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde. Ih du er sgu altid så søøø'eh!

   Vi har heldigvis fundet en løsning, og jeg glæder mig til at fortælle om den snarest- den er ikke helt ideel, men den er bedre end at droppe det hele helt :)

   knus!

   Slet
 7. Åh, sådan noget er bare så ærgerligt!
  Har selv lavet præcis den samme engang. Ville give min daværende kæreste en rigtig lækker fødselsdags/studenter-gave og bestilte en rejse for to til Mallorca. Det viste sig så bare at lige præcis den weekend holdte hans far kæmpe 50 års fødselsdag! Øv,øv,øv! Føler med dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh jeg er glad for jeg ikke er den eneste der kan være en tumpe. Hah!

   Knus

   Slet
 8. Kan I så se at komme afsted! Svigermor har da vel også fødselsdag året efter. Og medmindre hun inviterer jer til udlandet i stedet for at holde fødselsdag, så går I nok ikke glip af det helt store ved at lade hende fejre sin fødselsdag uden jer, mens I nyder Paris. Han havde jo sagt han ikke skulle noget... Mon ikke svigermor forstår, hvis man forklarer, at man mister 1600 kr. på at blive hjemme bare for at fejre hende?

  SvarSlet