Afdelinger i Rodebutikken

onsdag den 5. oktober 2011

Tilbagefald?

Kan man godt få det i kærlighedsøjemed?

I så fald er det dét jeg har fået. Tilbagefald. Til følelsessump indeholdende sorg og savn til x-kæreste. Og det er dumt. Og unødvendigt. For når jeg tænker nærmere over det, så er der så frygtelig mange ting jeg slet ikke savner. Såsom hans jalousi, ego, arrogance og selvmedlidenhed. Men så er det lige at jeg kommer til i et øjebliks svaghed, at smutte ind på hans facebook-profil. Og ser, at han har fjernet "vores" album. Med billeder af OS. Nå. Og så blir jeg altså ked af det. For det er endnu et wake-up call til mig, om at det er uigenkaldeligt slut. Det er ikke fordi jeg ikke ønsker det sådan. Men der er bare mange minder og gode ting der er forsvundet sammen med det album. Og så sidder jeg her med min onsdags-blues og er ved at tude over alle de gode ting vi havde, og som aldrig kommer tilbage.
Kom også til at spise frokost med ham igår. Og vi grinede sammen. Og havde det godt sammen i ca 30 minutter. Så kom vi så også til at skændes. Men alligevel.

Og så tager jeg på arbejde, og savner pludselig NZ så forfærdeligt at jeg også er ved at gå i koma over dét. Jamen prøv da lige at tale om følelesforstyrrelse.
Han har i øvrigt ikke skrevet længe. Øv.

Og så sidder jeg her, og er i løbet af dette indlæg blevet endnu mere ked af alting. Vil nu prøve at komme ovenpå. Har hele dagen til det. Hvis bare jeg ikke falder i hullet og spørger X om vi skal ses. Er allerede kommet til at sende én besked til ham. Som han selvfølgelig ikke har svaret på. For sådan er han bare. Hvorfor er det liige at jeg savner dét?
Men jeg ved det godt. Det var fordi han også var meget kærlig, varm, generøs og omsorgsfuld. Og så har han reddet mit liv.
Ih. Hvorfor skal det hele være så svært??

Jeg vil tilbage til 2. klasse. Der var alt meget nemmere. Så ville min dag bestå af 5 timers skole, efterfulgt af eftermiddag på "fritteren". Med fællestegning, eftermiddagsfrugt og leg i puderummet.

Dét var tider.

// Over and outt - fra hende der er sunket helt ind i minder - både de gode og de dårlige. Og snøfter lidt ved tanken.

4 kommentarer:

 1. Skal vi gå i 2. klasse sammen? :) Jeg er også helt sikker på at det vil være meget nemmere. Du er også velkommen til at sumpe foran tv'et sammen med mig og brokke sig over fyre. Hvorfor er det at de siger at man snakkes ved senere om at ses og så høre man ikke noget? I protest vil jeg nu lade være med at skrive til ham før han selv giver lyd fra sig, selvom jeg ikke tror på det.

  SvarSlet
 2. JA! Det vil jeg SÅ gerne! :D
  Fedt - jeg kan høre at du også er omgivet af en flok badebolde?
  Men GODT træk! Så kan han få lov at ligge og stege lidt og så må han jo tage et initiativ! Nemlig så.
  Og jeg tror han skriver. Bare vent. Jeg tror på det! Og husk så lige at give opdate! Længe siden jeg har hørt fra dig - jeg troede jeg havde mistet dig! :)

  SvarSlet
 3. Ninjaen savner rodebutikkens rodet liv!
  Ærgerligt at ninjaens liv blev alt for rodet til en blog!
  Men jeg er glad for at høre at NZ er blevet så perfekt og kæresteagtig, eller i hvert fald prøver ;)
  Er S helt ude? Ingen afprøveles af den fine sofa? Eller gemmer du bare indvielsen til NZ? ;)
  Og drop eksen, jeg kender det, og man skal ikke gå tilbage til en fuser, især ikke hvis han også ser lidt for meget til din kusine, så er han det da slet ikke værd, tænk på alle de gode studer du går i møde med NZ, forhåbentligt.

  SvarSlet
 4. Jaaa! Ninja! Troede du vare tabt for evigt! Jeg er glad for du stadig er med i rodebutikken.
  Er Awkwards liv helt ude i hampen? Så skal du være velkommen her.
  Ja, han er virkelig begyndt at oppe sig - og nu er der jo kun små 7 uger til han kommer hjem. Så må vi se.
  Nja, apropos S, så er vi faktisk begyndt at skrive igen efter en længere pause. Men jeg ved ikke hvor jeg har den mand. Så det må være efter tesen: "sker det så sker det".
  Nej præcis, han skal bare ud og glemmes. Heldigvis kom jeg op af hullet igår efter hygge med en ven, så det hjalp lidt. Han er simpelthen ikke en bøjet femmer værd. Så ud med ham af rodebutikken- der er rod nok i forvejen ;)

  // Rodebutikken

  SvarSlet