Afdelinger i Rodebutikken

søndag den 30. oktober 2011

Øhm...

Hvad gør man når man bliver gladere når S skriver, end når NZ gør det...?

FML....

7 kommentarer:

 1. Så er det fordi man er splittet med sine følelser (: Og måske fordi S er mere 'tilgængelig' end NZ. Men hvis du nu tager en mønt, og siger at NZ er plat og S er krone og så slår plat og krone, og så må du give dig til den som det bliver.

  Jeg ved ikke om jeg vil tage 'the talk' med N, men bare fortælle ham at jeg har en lidt dårlig erfaring med fyre, og deraf er lidt skræmt for at åbne mig helt op. Jeg burde bare tage mig sammen nu og skrive og spørge om han ikke har lyst til at ses lidt senere.

  - Lullie, der hader det her kærlighedsspil!

  P.S. PLat og krone tricket er kun for at du selv finde ud af hvem af dem du helst vil have. For i det øjeblik du kaster, så ved du inderst inde godt hvem du vil have at den rammer (:

  SvarSlet
 2. Åh jeg kan altid regne med dig, søde Lullie. Du har nok ret. Det er nemlig lige præcis det med, at han er inde for rækkevidde. Øjh.

  Jeg synes det er en go ide at spørge N om han har lyst til at ses :) Do it! jeg hepper.

  // Rodebutikken - der er en kende fattigere pga. kærlighedsspil.

  Ps. Nårh ja... Uha. Skræmmende. Det ved jeg slet ikke om jeg tør. Jeg gemmer den til en dag hvor jeg er klar til at vide svaret. For min underbevisthed ved det sikkert bedre end jeg gør lige nu :)

  SvarSlet
 3. Jamen selvfølgelig - jeg hjælper gerne :D
  Jeg har skrevet og spurgt om han havde lyst til at ses lidt senere, men har intet svar fået endnu .. Så hvis jeg ikke høre noget, så skriver jeg altså til ham igen i morgen, og høre om han ikke har tid til at ses en time eller to. Min indre freak vil meget gerne have det hele ud af verden allerede nu, for ellers når jeg bare at tænke samtalen igennem en milliard gange med alle mulige forskellige udspil. Jeg er selvfølgelig rimelig sikker på hvor jeg har ham, men man er jo stadig en smule nervøs, ikke?

  Og det er helt i orden at trøste/panik shoppe! Jeg ville have gjort det samme.

  - Lullie, som prøver at styre freaken inden i der har lyst til at ringe til N, når han nu ikke svare!

  P.S. Jeg forstår dig godt, ville også vente og se hvad der sker. Du behøver jo i princippet ikke tage stilling til noget før NZ er hjemme igen.

  SvarSlet
 4. Okay - jeg håber han svarer snart - for ja, ellers når man at panikke tusind gange og blive endnu mere nervøs.

  Mange tak for opbakningen omkring shoppingen. ;)

  Og nej præcis! Det kan jeg jo i reglen ikke. Nu må vi se. En måned til han kommer hjem.

  // Rodebutikken

  SvarSlet
 5. Tja, han har ikke gjort det endnu, men er tilgengæld online på face. Gid man levede i den tid hvor mobiltelefoner og internet ikke fandtes så man bare ringede til hinanden!
  Jeg skriver til ham i morgen om han har tid til at ses en time eller to om aftenen, hvor freaky det så end er. Bliver endnu mere freak af at gå og vente. Hvis han kan lide mig, så kan han jo godt tage det.

  Det var skam så lidt, kender alt for godt til det! ;)

  SvarSlet
 6. Åh det der face-chat. Det er bare det værste! Hvor pinefuldt er det ikke lige at kunne sidde og stirre på den der lille grønne prik, og vide at han er online, men ikke skriver. ØV siger jeg bare. Det er fanme tortur.
  Ja prøv det. Men han er da lidt træls han ikke har svaret på din tidligere besked?

  // Rodebutikken

  SvarSlet
 7. Han er ikke altid lige god til det med sms'er, hvilket jeg nok skal få ham fortalt på et eller andet tidspunkt. Ja, jeg hader den face chat!
  Ja, jeg må skrive til ham i morgen, vil bare gerne have det ud af verden. :D

  SvarSlet