Afdelinger i Rodebutikken

torsdag den 27. oktober 2011

Have a pink day!

"Have a pink day!" er et fænomen fra gymnasietiden, som gik ud på, at man hapsede en af pigernes kalendre, valgte en gunstig dato (meget vigtigt - du skulle føle datoen) og malede siden for dagen helt lyserød, og skrev de magiske ord: "Have a pink day!". Udtrykket skal fortolkes som, "have a nice day", med dét tvist, at du skal bære noget lyserødt på dagen. Ellers er du en taber-abe.

Totalt ligegyldigt pladder fra memory lane, jeg ved det godt, men det er min blog, så jeg bestemmer. Hæhæ.
Og idag skal det (for en gangs skyld) ikke handle om mænd, mødre, mænd, arbejde eller... Mænd.

Dagen er hermed af mig dedikeret til at være Pink Day, og for lige at få jer alle i pink-humør, får I lige et sammensurium (hvordan staver man dog dét ord??) af pink "effekter", som min far ville kalde det.
Og jeg har selv lavet det, udfra denne side - totalt lækkert tidsfordriv - Her kan man lave sine egne collager med alle mulige ting (tøj, sko, møbler osv). Der en milliard+ ting at vælge imellem i alle mulige kategorier, og så kan man desuden se hvor man kan købe tingene. Ret sejt. 

Ikke at jeg på nogen måde er god til det - der er nogle virkelig flotte collager derinde. Men det er sjovt, og fedt hvis du lige leder efter et par røde sko, et par blå jeans, en hvid kjole eller noget helt fjerde.

Og så lovede jeg at det ikke skulle handle om mænd.. Men må lige ud med et klammo-udbrud om min chef. Så det gælder ikke.

Sad lige i min pause og hoppede rundt inde på asos.com og kiggede efter julefrokost-kjoler, da han sniger sig op bag mig, lægger hånden på min stol, og peger på en lille bitte sort, stram sag og derefter kigger på mig og smiler. AD! Jamen så hold da op! Jamen er det bare mig der synes der er noget forkert ved det? Det viser jo at han tænker over hvad han godt gad at se mig i - og så dén kjole.. Ej...
Og så sammenholdt med hans kommentar fra igår, hvor han "var glad for at jeg skulle være med til julefrokosten. Så skulle vi nok have en sving-om", så er klamhedsfaktoren altså alarmerende høj.

Nå, nok om det. Nok om (måske?) sexchikane, mænd og generel elendighed. Det er jo pink day = happy day.

Så nu tager jeg happy face på, og nyder resten af dagen. Skal med mor til Lyngby, og måske falder der en lille gave af. Og det er jo ikke så ringe endda.

// Over and out
Have a pink day!

2 kommentarer:

 1. Godt du også kan være lidt positiv ;D Ej, det er gas, men jeg blev helt glad af alt det pinke da jeg åbnede din side.
  Jeg synes det er et pisse godt princip! Jeg plejer nu altid at være meget glad og positiv, havde en tidligere studie veninde som altid sagde at jeg så så positivt på alle ting. Det bliver man lidt glad af.

  Faldt der en lille gave af fra mor? Og hvordan går det med hende? Jeg har selv set min mor i dag, har lavet noget arbejde for hende og fået gratis tøj! :D Total win.
  Og så snakkede jeg lige et kvarter i telefon med N, da jeg kom hjem. Trængte lige et kort øjeblik til at høre hans stemme og vide at han gad snakke med mig.
  Synes man kan blive en kende paranoid af at læse alle debatterne inde på Woman.

  P.S.
  Man behøver ikke sådan noget med julegaver, tag den med ham, hvis du er i tvivl. Jeg kan bare godt lide at give gaver til folk jeg holder af.

  SvarSlet
 2. Hah ja, jeg synes vi trængte til lidt positive vibes herinde. Og Pink Day er jo et fantastisk koncept.

  Ja det gjorde der faktisk - et par nye fine vanter. Ih de er så fine. Så dem er jeg sørme glad for. Det går bedre, hun er kommet hjem, så det er jo godt nok. Thanks for asking :)
  Ej hvor dejligt med lidt Mutti-tid. Og nyt tøj! We like.
  Uh hvor dejligt, men ja, man kan godt blive helt overhysterisk af alle de ting der bliver skrevet derinde. Så tror det er bedst en gang i mellem bare at lukke øjnene og mærke efter hvad man selv føler. Men det kan jeg jo sagtens sige - det er jeg jo ikke ligefrem verdensmester i selv ;)

  Neej det er rigtig nok. Det er bare så pinligt hvis de nu giver en noget og man så ikke har noget at give igen. Uha. Nu må vi se. Jeg tror (heldigvis) ikke vi er på gaver. Så slipper jeg da for den bekymring.

  // Rodebutikken

  SvarSlet