Afdelinger i Rodebutikken

søndag den 11. september 2011

My heart goes...

chalalalaaaa!
Det regner, det er koldt, sommeren er slut og jeg er på arbejde, men alligevel er jeg bare glad. Glad glad glad.
NZ skriver. Tit. Og viser faktisk noget der kunne forveksles med følelser. Han er altså bare sød. Kom nu hjeeeem. Heldigvis siger han at han nok kommer hjem til november/december. Det er til at overskue. Så er vi halvvejs. Drømte desuden i nat at han ville sende mig blomster til min fødselsdag på torsdag. Kommer ikke til at ske. Næppe. Tror trods alt ikke at han er så gennemført at han kunne finde på det.. Men det kunne nu være rart... Eller at han bare dukkede op. Det ville også være helt fint. Pfff... Dream on..

S giver mig tilgengæld kriller. Hold op hvor jeg bare mega træt af den mand. Han skulle bruges som rebound og lyst-tager (hvor lyder det dog porno-agtigt.) men han fatter simpelthen ikke et vink med en vognstang. Det er nærmest som om han spiller kostbar?! Og det er han altså ikke værd, det kan jeg ligeså godt sige med det samme. Gider ikke kæmpe for ham. Så nu må han komme til mig hvis han vil noget. Har så at sige lagt ham på glat is. Det er alligevel også altid mig der skriver. Så nu må han lidt på banen. Glæder mig lidt til at se om han ønsker mig tillykke med fødselsdagen på torsdag. Og i så fald, om jeg får en nedern facebook-auto-besked med tilsat smiley. Det magter jeg simpelthen ikke. Han er altså også lidt et pjok. En lille dreng. Det skyldes nok at han kun har været sammen med én pige før. Og så kommer jeg her som den erfarne fisker på havnen og overvælder ham. So sorry. Men han må til at mande sig lidt op hvis der skal ske noget dér. Skal muligvis i byen med ham på fredag. Så må vi se. Det er lige til at få knopper de forkerte steder af, det her.

Nu vil jeg bruge resten af denne helt vildt kedelige dag på kontoret til at fræse rundt på nettet og finde totalt ligegyldige ting at bruge penge på. Det er en af mine spidskompetencer.

// Over and out - fra seriøst regnvejr og torden i downtown Husum.

2 kommentarer:

 1. Jeg hepper på at NZ sender dig blomster! Så vil han i hvert fald få lidt ekstra point i min bog. (:
  Jeg tror det er fornuftigt at lægge S på is,han må oppe sig hvis han vil noget, man vil jo have en mand der kæmper lidt for en.

  SvarSlet
 2. Ja, det kunne være lidt romantisk ikke? Helst på arbejdet. Så alle kan se det. hæ hæ. Nå, må hellere lade være med at have for high hopes.
  Og S er et bløddyr. Han må altså mande sig op hvis han vil noget. Basta.

  // Rodebutikken

  SvarSlet