Afdelinger i Rodebutikken

torsdag den 25. august 2011

Lidt af det hele..

Allerførst:

Er F**KING træt af folk der:

- Kører for stærkt. Det er ikke for at være helgen eller noget. Men det er fanme for dumt at fræse ned af en villavej med 90 km/t. Så undertegnede var ved at havne under omtalte køretøj. Og så en skoda. Altså. Come on.

- stiller sig op og glor, når andre folk er kommet til skade. Jamen hvad er det for en syg verden vi lever i?! "Ej er der en der bløder fra kraniet, og har knogler stikkende ud? FEDT, tænd for kameraet!" "Skal vi hjælpe?" "neeej, lad os bare stå og se på, jeg skal satme da ikke have ødelagt mine fine sko ved at soppe rundt i den efterhånden ret store blodpøl".

- derefter omtaler ovenstående, med julelys i øjene og levende beretninger om tid og sted. Jamen, I shit you not, min ret så kedelige, kommunefarvede page af en kontormus til kollega fortalte vidt og bredt om et uheld, "Der var sket lige her uden for vinduet! Hun kunne stå og se det hele!" Sygt, siger jeg jer. SYGT.

- er så mega egoistiske og ikke kan se ud over deres egen lille fede, bebumsede næse, og overkomme at man ikke er i det bedste humør, når ens mor, trods alt, ligger på psyk. Ja, X det er ham jeg taler om. Lille røvhul. ØV hvor er jeg sur. I behøver ikke historien. Det korte af det lange er bare, at han blev sur, og kaldte MIG ego, fordi JEG ikke lige var lallende glad da han ringede. Røv.

Puha. Det var rart at få ud. Nu kan jeg trække vejret igen. Nu tror jeg at jeg vil være lidt ligeglad med det hele, og tage mig en morfar på sofaen inden jeg skal ind til min veninde til kage og te senere.

I øvrigt, så skypede jeg med NZ igår. Han vendte lige på en tallerken, efter min irritation over ikke at få lidt mere søde beskeder (eller bare beskeder i det hele taget), var begyndt at kunne ses i mine, og jeg desuden fortalte om min mor. Så skrev han at jeg bare skulle sige et tidspunkt jeg kunne skype på, og jeg skulle ikke tænke på hvad klokken var hos ham - han ville bare sætte vækkeuret. Det er da meget sødt. Og så skypede vi ellers i en times tid, og han fik fyret et pænt læs komplimenter af. Så nu er rodebutikken glad for NZ igen. Det var alligevel rart at se ham og lytte til hans sprøde stemme. Mmm.

// Over and out

2 kommentarer:

 1. Årh er glad for at høre om NZ, se kostbarhed det forstår de drenge! Og fuck x, der er vist mere end en grund til at han er eks, det lyder ikke til han kender til medfølelse, idiot. Sender en masse ninja love til hele rodebutikken <3 ps. Jeg er godt nok også ret pigesur pt. Så tabte man lige krummer i ikke-kærestens sofa og fik at vide at det var ligesom at rydde op efter et lille barn når man var på besøg, tak!

  SvarSlet
 2. Jaah, det var lidt rart. Åh hvor ville jeg gerne have han var her! Eller at jeg havde tid til at rejse ned til ham. Jeg har pengene. Men det er bare besværligt når det praktik kommer i vejen. Ih.
  Ja, han er en klaphat. Kan blive så rasende over ham at jeg kan tude! Han er bare: Mig, mig, mig. ØV! Ja, der er nok en grund til at det er eks.. Mange tak, kan mærke det varmer, her i Husum, med alt den ninja-lovin'.
  Årh, jaer, han er da godt nok touchy, ham ikke-kæresten! Så tag dog en puster altså. Det er bare krummer. Hvad så? Har du snakket med ham, eller spiller du kostbar-kortet?


  // Rodebutikken

  SvarSlet