Afdelinger i Rodebutikken

tirsdag den 16. august 2011

Kvinde, kend din...

.. Debatside. Jeg vil lige give en varm anbefaling til debatsiden på woman.dk. Her er der debatter om alt, og er både oplysende, hyggelig og underholdende. Og hvis du læser med, kære Ninja (det er blevet dit kælenavn i mit hoved) så får du også lige en applaus gennem min blog. For DET var sku sjovt. Jeg vil ikke dele historien her, not mine to share, men det var fanme skægt, og reddede simpelthen min dag. Og det var jeg simpelthen gået glip af, hvis jeg ikke havde nosset mig sammen til lige at oprette en profil på woman. Jeg var gået glip af at der findes flere af min slags, der roder rundt i det, og burde have en guide til livet - og ja, der mener jeg også trin-guides til selv de helt små ting - som at lappe en cykel og opføre sig normalt overfor mænd, UDEN at der er tis, fulde-beskeder eller andre fuldstændigt ude-i-hampen-episoder involveret.

Nok om det.
Jeg havde første dag i mægleren igår. Gik udmærket. Havde pudset og poleret mig selv til lejligheden, nu hvor jeg for alvor skal ud og lege voksen i et halvt år, og rent faktisk give udtryk for at jeg har lært noget i skolen. Puha. Men det gik som sagt fint. Fået eget skrivebord. Med tilhørende computer. Og internet til at surfe facebook/blogger/woman/eb/trendsales/ebay på. Har tjekket. Fungerer fint. Desuden lavede jeg ikke så meget, første dag er jo mest bare en observationsdag. Oprettede dog selv en sag. Er ret stolt. Ikke fordi jeg skulle tale med sælger eller noget. For hun er død. Så der var ikke så meget chit-chat. Men så kan hun heller ikke brokke sig. Det er en win.

Og så har jeg søndagsfri idag. Jeg gruer lidt for det der søndagsarbejde. Men hvis det er mægler jeg vil, så skal jeg jo vænne mig til tanken. Hmm. Giver det en chance.

Update på S: Fik aldrig skrevet til ham. Han skrev til mig. Hæhæ. Han skrev søndag, og ønskede mig held og lykke. Og jeg ønskede self tilbage. Tror jeg skriver til ham i eftermiddag. Jeg bliver nødt til at arbejde lidt på at få den der akavede stemning reduceret efter besked-episoden - skal for helvede se manden på torsdag til informationsmøde om vores praktik-opgave.
Jeg kan næsten ikke holde ud at tænke på det. Jeg kan se mig selv blive ildrød i hovedet bare ved at se ham. Uuh. Og ikke kun pga dén besked. Også fordi vi har haft telefon-sex. Altså hvor mærkeligt er det ikke også? Havde virkelig ikke set det komme, han er jo en ven, for filan! Nogle gange tror jeg virkelig at mit køn tænker på samme måde som en mands, og bare skal i seng med alt der kan gå på to ben. Inkl. ven fra studiet. Åh Gud.

Hjælp- Nå , men der er tre dage til at stable illusion på benene, om at jeg er helt i kontakt med mig selv, at jeg ikke anser den slags episoder som pinlige, og i øvrigt bare ser pisse godt ud, på den der naturlige Mary-agtige måde. Someone, ræk mig lige rystepudseren og lad mig komme igang.

//Over and out

10 kommentarer:

 1. Igen - super blog, hepper på NZ. Men så igen, en kvinde har nogle behov, som umuligt kan løses fra den anden siden af jorden, og hvis han allerede har gang i de indfødte, burde du måske afprøve S, og indvie den nye sofa?
  Inspireret af dig, og mit eget liv, er nynnesliv.blogspot.com lige kommet til verden, du kan stadig nå at blive den første læser, lover dig konkurrence til stregen ift. pinligheder og en alt for rodet livsstil.
  Dog er designet og sproget stadig under udvikling.
  Kærligst Ninjaen

  SvarSlet
 2. Jah, det gør jeg jo også - Vil gerne ha manden! But a woman has needs! Og det er altså ikke noget der kan klares over skype. Jeg arbejder kraftigt på S, måske det kan tæmme lysten og lette trykket lidt. (det lyder sku klamt).
  FEDT! Jeg vil skynde mig ind og håbe at indvie den som første læser.
  Jeg glæder mig til en konkurrence i "How to be most anti-human and super akward in your own life".

  // Rodebutikken - Nu med totalt cyber-elsket Ninja-blog-veninde

  SvarSlet
 3. Jeg har nu fulgt dig over et stykke tid, og fandt dig gennem woman. jeg synes det er skønt at følge med hos dig, for det minder så meget om mig selv! Og det med S at du skal se ham på torsdag, det skal nok gå! Du skal bare se godt ud og være oven på. ;) Hvor nemt det end lyder. Jeg venter i hvert fald i spænding! Jeg skal nemlig selv møde min S (som nemlig også er fra studiet) fredag og lørdag. Vi har dog ikke lavet andet end kys og at sove sammen.

  SvarSlet
 4. Du skal være hjerteligt velkommen, Lullie :) Hvor det dog varmer med en opmuntrende kommentar. Er jo ved at dø! Åh Gud. Har her til eftermiddag lavet "generalprøve" foran spejlet for at finde ud a hvordan jeg ser mest "Jeg-kan-bare-det-hele-men-på-den-afslappede-og-usnobbede-måde"-agtig ud. Hjælp.

  Uh hvor spændende! Tror du at det kan blive til mere? Kom endelig med en update på hvordan det går.

  // Rodebutikken - nu med lidt bedre selvtillid i forhold til torsdag, pga. skøn opmuntring fra Lullie

  SvarSlet
 5. Krydser fingre for at sofaen bliver indviet snarest så, og den er lige så funktionel som fin. Hold op hvor føler jeg mig ladylike, når jeg kender alt til lysten om at få lette trykket. Hvornår blev vi til mænd?
  Tror selv jeg holder en pause fra den slags aktiviteter, den pause kan jeg jo passende bruge på at træne min blære. :/ ha

  SvarSlet
 6. Ja, det er jo nærmest en fornærmelse ikke at indvie den.
  Haha ja, hvornår skete det lige? Det er lige før (men også kun lige før) jeg hopper på hvad som helst. Hvor low.
  HAH ja, igang med knibeøvelserne! (De kan faktisk anbefales. Jeg har gjort det lige siden jeg blev skræmt fra vid og sans af en artikel på nettet som beskrev hvordan ens skede litterally kan falde ud?! Fordi den er slap?? Hjælp. Men så får man selvfølgelig noget der minder om et hankøn til at hænge der og dingle, og behøver dermed ingen undskyldning for at være super-viril.)

  SvarSlet
 7. - Og det billede, af en skede der er faldet ud, vil nu hunte mig for altid, tak kære Rodebutik.. Kniber allerede!! Det er næsten til at blive jonfru af ;)

  SvarSlet
 8. Selv tak, kære Ninja. Så har du samme motivation som mig for at knibe for livet!
  Haha, jomfru-bemærkningen er genial. ;) I can allmost feel it happening.

  KNIIIIB For h**vede! ;D

  SvarSlet
 9. Åh, jeg kender godt det med generalprøve, og den fiktive samtale man har kørt igennem hovedet ;)

  Puha, jeg ved ikke om det kan blive til mere, for det er en ret lang, indviklet (og pinlig) historie. Og kun for din skyld skal jeg nok lige give den, bare så du kan blive mindre nervøs.
  Sagen er den at jeg først kyssede med S i en brandert, hvor han mente at jeg ikke skulle prøve på noget på ham, men hans ven H. På den her tidspunkt har vi sovet sammen to gange så vidt jeg husker uden der er sket noget andet end han lagde armen om mig, da vi skulle sove. Næste gang vi så er ude, mig, ham og et par af hans venner, ender jeg så med at være sammen med H, som sover hos mig. Og her efter bliver det rodet! For så kysser jeg så med S igen og sover hos ham, hvor jeg falder i søvn i hans arme og vi hygger dagen efter på stranden og læser lidt til eksamen sammen. Søndag kommer han så til aftensmad og vi snakker fint. Da vi så har haft eksamen og skal ud og fejre hvor godt det er gået er H så med, hvor jeg selvfølgelig er sammen med ham igen, og da vi skal til at gå beder S mig om ikke at være sammen med H. Og på pågældende tidspunkt har jeg kysset med H. Dagen efter skulle vi læse til endnu en eksamen, hvor S var rigtigt muggen og jeg havde dårlig samvittighed. Jeg får undskyldt på vores sidste skoledag og han siger at det ikke var det han var sur over. Denne aften ender jeg også med at sove hos ham, fordi jeg ikke kan få min taske med mine nøgler. Lidt over en uge efter er vi til fest hos en veninde, hvor jeg flirte med en anden fyr i baren, hvor S kommer her og siger til mig at jeg ikke skal lægge noget i det han gør nu, hvorefter han kysser mig, og spørger om fyren jeg snakkede med er væk. Den aften endte så med at vi fik snakket lidt om det hele, og jeg rent faktisk også endte med at tude en smule. Jeg har ikke rigtigt set ham siden, så weekenden bliver noget af en udfordring. Fredag er med resten af studiet, som ikke rigtigt ved så meget, andet end jeg har været sammen med H. Og lørdag holder S så fødselsdag, og han er jo selvfølgelig flyttet sammen med H, så det skal nok blive en fantastisk aften.
  Og nåh ja, lige for at give prikken over i'et, så måtte jeg også skrive til H på face her i ferien, fordi jeg havde været til lægen og fundet ud af at han havdet givet mig klamydia.

  Puha, nu blev det vist meget langt, men jeg håber det kan berolige dig lidt. For du skal bare være cool - det bliver kun akavet hvis du selv gør det akavet! (: Og tænk på at min situation er mere værre end din ;)

  SvarSlet
 10. Åha ja, den historie har da visse ligheder med en hårknude. Dog virker din S meget som om at gerne vil mere med dig - Jeg hepper! Dog kan du jo ikke lege på lagenerne (eller andre steder, for den sags skyld) med ham, når nu dumme H har givet dig klamydia! Hvor irriterende.
  Men jeg håber at I får en rigtig god weekend - rækkefælgen er nok meget god - at den der fødselsdag først er om lørdagen, da der måske ellers kunne komme lidt akwardness nu hvor de to selvfølgelig er flyttet sammen.
  Jeg glæææder mig til en update!
  Og så smutter jeg til fødselsdag, og dør desuden af angst for imorgen, hvor jeg skal se min S i øjenene. Røv. Måske.

  // Rodebutikken

  SvarSlet