Afdelinger i Rodebutikken

søndag den 14. august 2011

I am strong. I am invincible..

I AM WOMAN!
Ja, her kommer ugens feministiske indlæg. Jeg ved ikke hvad jeg ellers skal gøre, så jeg vinde selvtillid og erkendelse af mig selv gennem sangen af Helen Reddy.
Jeg er ved at få flip af NZ. Jeg ved ikke hvad fanden han vil! Det er ALTID mig der skriver/ kontakter først, og jeg ved virkelig ikke hvor jeg har ham. Jeg har virkelig prøvet at begrænse mine desperate beskeder og råb om opmærksomhed, men det er sgu svært. Ja ja, han skriver da at han savner mig, men hvad betyder det? Jeg kan ikke finde ud af om det er fordi han er den der type der er bange for at vise hvad han føler, eller om han simply ikke føler de ting som jeg gør. Og det magter jeg bare ikke. Det er too much heart ache på een gang. Hvis han så bare ville sige noget der gjorde mig lidt mere sikker på hvor jeg har ham! Jeg har overvejet selv at kaste kortene på bordet. Men egentlig så tror jeg udmærket godt han kender dem, og at blive direkte afvist ville være ti gange værre end den indirekte måde. Jeg går ud fra jeg bare må blive i pinen indtil han tager sig sammen og viser hvad fanden han vil.
Det piner mig bare. Det piner mig at der ikke ligger en lille besked fra ham i min indbakke. Det piner mig at jeg ikke ved om han skriver det samme til Leh ( Mine damer og herrer, lad mig introducere jer til min største konkurrent: Leh. Hun er hans "ven", men jeg kan ikke finde ud af om de har knaldet. Jeg tror det. Men han vil ikke indrømme det. Jeg har dog ikke spurgt direkte. Men alligevel. Jeg mødte hende til hans farvel-fest for en måned siden. Hun kunne knap nok sige hej, og sagde ikke et ord til mig hele aftenen. Har stalket hende på face. Synes hun ser så frygtindgydende ud. Hun er jo en pæn pige. Og studerer noget kunst-halløj. Og tegner vildt godt. Og her kommer jeg, ung og naiv, og kan kun tegne tændstiksmænd), og ja, jeg er jaloux. Jeg tænker meget på det, faktisk. Øv.
Nå, men det var så den ene mand i mit liv, lad os rykke videre til den næste.
S er vist kommet hjem fra ferie. Og jeg går og overvejer at smide ham en sms. Meeen jeg ved ikke om jeg:
a) skal gøre det idag: "Hey, kommet godt hjem fra ferie? :)"
b) skal gøre det imorgen formiddag: "Hey, held og lykke med første praktikdag, idag :)"
c) skal gøre det imorgen aften: "Hey, hvordan var din første praktikdag? :)"

Ih. Hvor lyder jeg rodet. Og overfladisk. Hvordan kan jeg have lyst til S når jeg tilsyneladende er skudt i NZ? OG stadig savner X? Altså, what the f**k?


Det bekræfter bare at jeg lever op til mit blog-navn.
Måske er det bare fordi jeg er så super trængende? Men hvis man er forelsket, har man så lyst til at gøre det med nogen anden? Også selvom de er 15.000 km væk og det fysisk dermed ikke er muligt?
Min veninde har anbefalet en dildo. Har én. Men det begynder at blive trivielt. Måske man skulle anskaffe sig en rabbit? Altså, dildoen, ikke dyret, for Guds skyld.
Anyways. Jeg finder nok ud af det. Det løser sig nok. Håber jeg.

//Over and out - Fra RODEBUTIKKEN

2 kommentarer:

 1. Til informtion er "Rabbit" spild af penge! Hvis du spørger mig...
  For det andet, har lige opdaget din blog, og synes den er skøn!

  SvarSlet
 2. h tak for info, det er da rart at vide inden man investerer i "dyret" (høhø) - den er jo edderdyr! Hmm. Måske man bare skulle lægge vejen forbi Istedgade og spørge i en af butikkerne om deres bestseller. Eller bare bestille "En ordentlig gynter med pyntekugler, vibrator, guldglimmer og speed-control." Kan lige se indpakningen for mig, men kæmpestore bogstaver henover: "Orgasms guarantied".
  Ja tak. Masser af mere af det.

  Og mange tak, jeg vil da straks smutte ind og lure lidt på din!
  Du skal være velkommen i rodebutikken.

  //Rodebutikken

  SvarSlet