Afdelinger i Rodebutikken

mandag den 29. august 2011

Just another day..

.. in Paradise. Hvor ondt jeg end kan have af mig selv (tit) så er der altid nogen, der har det værre. Jeg så lige det sidste af den der Afrika-indsamling i lørdags, efter brylluppet. Sikke da nogle billeder. Så nu bliver jeg helt kliché-agtig, og siger: Hold op hvor har jeg meget at være glad for. Og i forlængelse heraf, kom jeg til at tænke - Jeg har så meget, men husker jeg at værdsætte det? Eller bare værsætte det nok? Næ. Så nu er jeg gået i intensiv Nyd-dit-liv-bootcamp. Og det starter okay ud. Igår nød jeg at min mor har fået det lidt bedre, at jeg er ung og rask, at jeg har et sted at bo, mad at spise og tøj på kroppen. Optur. Det gjorde faktisk noget ved humøret, lige at stoppe op og se sig omkring, og opdage alle de fede ting man faktisk er omgivet af, materielle som åndelige. Mmm dejligt at være til.

Bryllup + velkommen-til-DK-gathering gik godt. Min kusine var faktisk rar at tale med, og fredag gik hen og blev helt hyggelig.
Brylluppet tilgengæld, var godt nok underligt. Bruden var iført cremefarvet, knælang blondekjole, og dertilhørende små sorte sko; endda med en lille hæl. Dog ingen make-up. Det ville også have været over stregen. Det er klart.
Men det underlige var nu ikke brudens påklædning - det var hele fest-opsætningen. Der var ingen chips eller noget da vi kom til frokosttid - og jeg var altså sulten. Minus nummer 1 i bogen. Og sådan forsatte det ellers bare. Det var inkarneret suppe-steg-is tema (hold nu op med det. Konceptet er dødt.), og der var bare ikke nok mad! Kødet var gråt, og sovsen var hældt op i en bowle, med tilhørende motherf**ker af en suppeske til at øse med?? Og der var ikke bryllupskage eller noget andet, der indikerede at vi var til bryllup. Og nu vil jeg ikke lyde snobbet, for jeg forventer da ikke at de disker op med Noma-standarder, men de er rimeligt godt ved muffen, og har råd til at holde en ordentlig fest. Og så endda et bryllup. Godt nok hans nummer 2. Men alligevel.

Nok om det.
Jeg sad lige imorges og hyggede på face da jeg ikke kunne sove, og læste min og NZ's tråd igennem. Og han er altså sød. Jeg blev faktisk overrasket over hvor mange søde ting han faktisk har skrevet, uden at jeg égentlig har lagt mærke til det. Hmm.. Han må godt komme hjem snart.. Eller bare kunne skype. Han er på roadtrip i to uger gennem NZ, så der går laaang tid før jeg kan nyde synet af ham igen. Dog har han skrevet at jeg bare kan skrive/ringe til hans new zealandske nummer - den har han på sig hele tiden, og så sku han nok svare. Årh.

Jeg vil smutte tilbage til arbejdet, mens mine tanker er:

- Hos min mutti - Besøgte hende igår. Men hun er allerede i fuld gang med at socialisere sig med Poul og de andre, så hun havde nærmest for travlt til at tale med mig. Vi hyggede dog, og jeg lakerede hendes negle mens vi talte om løst og fast.

- Hos IKEA - jeg går og tæller minutterne til lønnen går ind, og jeg kan komme ud og voldrippe alle hylderne for lys og tæpper, puder og vaser. Det koster jo alligevel kun 19 kroner alt sammen! ( I store træk)

- Hos NZ - Hold da op hvor jeg bare savner ham, på sådan en regnvåd mandag.

// Over and out - fra hende der i øvrigt var mega blog-kreativ igår, og nu har fået faner med de samlede musthaves, og samlede luksusting til lejligheden som jeg har lagt op gennem min blogs korte levetid. Er lidt stolt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar