Afdelinger i Rodebutikken

fredag den 19. august 2011

Hvad jeg har lavet på arbejdet idag...

... er dette:

Liste over ting der må være fede ved at være:

 • Pensionist - Så en dame ude på gaden i penionist-alderen, æske fuld. Kl. 10:08. Det må da være fedt, bare at kunne skide hul i det hele og drikke til flasken er tom, og være mega ligeglad, for der er ikke noget man skal nå. Uanset tidspunkt.
 • Dronning - Tænk bare at kunne sidde der inde på residenset og glo på gardere og japanske turister, eller gå en tur i garderoben og prøve kæmpe silkekjoler og diademer. Hvis man vil. (Ja, jeg har en forstyrret, børnehaveagtig forestilling om, at det er det dronningen laver. Når hun ikke besøger folk i andre lande. Please don't break the illusion)
 • Læge - at kunne råbe "Hell yeah!" når der er en der skriger: "Er der en læge til stede?!" og blive dagens kvinde i skysovs, fordi man bare kan redde liv, with the bare hands, du! (og nogle plastikdimser og den der "CLEAR!!"-ting de bruger i Greys Anatomy hele tiden.)Noget andet er at det sikkert kun sker i film.
 • Apotekerdame - så kan man rigtig snage i de ting folk køber og vide hvor klamme de er når de kommer ind for at købe rectal-creme eller vortefjerner.
Ting der nok er knap så fede ved selvsamme:

 • Pensionist - Alle ens venner er døde eller dør lige om lidt. Ja så kan jeg da godt forstå at de har brug for en gammel dansk for at holde den gående.
 • Dronning - Alle forventer bare alt muligt af én. Og så skal man være pæn hvert år på nytårsaften og holde tale, mens man egentlig helst vil hoppe i de fine rokoko-møbler, have en sjov hat på (evt. låne en af gardernes) og puste serpintiner ud over det hele.
 • Læge - ja jeg nævner i flæng: Rektal-undersøgelser, urinprøver, bylder, vorter, kønssygdomme, betændelse, ligtorne etc. Godt det ikke er mig. Jeg har nok i egne problemer. 
 • Apotekerdame - Det er kun klamme, syge mennesker der kommer på apoteket. Og dem skal man se på en hel dag, hver dag?? 
Meget konstruktiv dag jeg har haft, kan I nok høre. 

Udover det så undrer jeg mig over følgende:
 • Kan muslimske kvinder også have dårlige hårdage? Eller hedder det dårlige tørklæde-dage?
 • Hvorfor TV2 så stædigt holder fast i TV2 news. 'Amen altså. Let's face it. Danmark har bare ikke nok nyheder til at det kan sendes 24/7. Helt ærligt. Nyhed, dags dato: "Sådan får du en gratis tørretumbler"?? Stop så.
 • Hvorfor de ikke gjorde elskovsscenen mellem Evelyn og Danny MEGET længere i Pearl Harbor. Vi (jeg - og sikkert også andre, så jeg tager jer med i faldet, om I vil stå ved det eller ej!) bliver jo nødt til at stoppe og spole tilbage. Flere gange. Host.
// Over and out - nu med en masse ting at tænke over. (SOM OM der ikke var det i forvejen. Tssk. Der er trængsel i mit hoved.)

2 kommentarer:

 1. Haha i love it, produktiv dag! Jeg ville nu helst være dronning, men det er nu nærmest det samme som pensionist i Danmark, så tror at jeg satser på prinsesse, ham Christian er jo kun 15 år yngre end jeg.. Cougar! Skal vandet også koges i Husum? Hvor belastende er det ikke lige?! God weekend til yndlings Rodebutikken

  SvarSlet
 2. Jaja, vi elsker ungt kød! Hah.
  Jeg ved det faktisk ikke. Men du ved, living on the edge. Måske jeg skulle gå ind og tjekke det? hmm.. Om lidt. God undskyldning for bare at drikke alt det usunde i stedet for.
  Kan man børste tænder i Ribena?

  God weekend til ninjaen<3!

  // Rodebutikken

  SvarSlet