Afdelinger i Rodebutikken

torsdag den 18. august 2011

Lidt for hurtig..

.. i vendingen, da jeg skrev at S var dum. Han har lige skrevet at han synes det var godt at se mig igen. (nååårh.) Han er okay.

// Over and out - nu med smil på læben

6 kommentarer:

 1. Hvor er det godt at høre at han har skrevet! Og jeg er helt sikker på at det smil var til dig. (: Så må vi bare håbe at han snart tage sig sammen og spørge om I ikke skal ses, eller at du mander dig op til selv at spørge? ;)
  Ikke at jeg selv ville turde :D
  Jeg har i forvejen krise nok over weekenden, og hvad for noget tøj jeg skal tage på, for at være lækker, men ikke være overdressed, og hvad jeg kan tage med af gave til min S på lørdag uden at det virker mærkeligt. (:

  SvarSlet
 2. Haha, ja det er jo det! Håber på, at han spørger. Snart. Inden jeg bliver for utålmodig. Men ved sørme heller ikke om jeg tør at spørge. Hvad hvis han siger nej? Åh. Jeg tror jeg giver ham chancen lidt endnu ;)

  Uh ja, det er jo en krise i sig selv. Og så BÅDE fredag og lørdag. Mht gaven, er vi ude i en "jeg har taget sprut med fordi det plejer man" eller "jeg tager noget med der rent faktisk viser at jeg ved hvem du er og tør stå ved det, men alligevel ikke helt vild nok til at det bliver mærkeligt og følelsesladet"? Uuuh...

  tak for kommentaren <3

  // Rodebutikken

  SvarSlet
 3. Så skrev han, hvor godt, så kan du sagtens bilde dig ind at smilet var til dig. Så må vi bare håbe at han snart strammer sig op, og kommer forbi Husum og sofaen. Ellers må du jo bare invitere ham søde Frøken, for hvor intet vover vinder intet, og det føles nu ret godt at tage initiativ, kan jeg fortælle!
  Og hils din lillebror fra ninjaen, han lyder sku skøn.

  SvarSlet
 4. Jeg synes bestemt også det er ham der skal skrive, fordi selvom ordsproget hedder at man ikke har noget at miste, så er det lidt noget andet fra studiet.
  Gaven er kun fordi at det jo er en fødselsdag, og han jo har inviteret til fest. Jeg har ingen idé om de andre tager gave med, så jeg tror lidt jeg ender med en flaske rødvin.
  Men jeg er heller ikke så nervøs længere - jeg endte ude i går og mødte en skøn fyr som fik tankerne væk fra det andet. Så er et eller andet siger mig at jeg burde satse på ham i stedet.

  SvarSlet
 5. @Akward: Jeg håber lidt ja, og så må han gerne snart til at rubbe neglene og komme til Husum! Og jaaa jeg ku jo godt skrive, men altså. Hvad nu hvis han afviser? Åh Gud. Så går jeg mentalt ned. Du er også Ninja, du kan alt!
  Jeg hilser tossen (lillebror) - han bliver sikkert begejstret for en hilsen fra en ninja.


  @Lullie: Ja det er jo lige det. Jeg giver ham lidt tid endnu.
  God idé med rødvinen. Det er en sikker vinder.
  Uh hvor godt med en ny fyr! (Nu starter han vel ikke med S?)

  SvarSlet
 6. Så bliver det en flaske rødvin. Det er også nemt at vælge. :D
  Nej, det gør han heldigvis ikke, han starter med J og giver allerede et ret fint smil på læben, så har får i hvert fald en chance.

  SvarSlet