Afdelinger i Rodebutikken

lørdag den 20. august 2011

Det var en lørdag aften..

.. Jeg sad og spiste slik. For det er lige det jeg gør. Jeg var hurtig i vendingen, og racede ned på tanken fem minutter før lukketid, og fik raget en rittersport til mig. Som jeg så sidder og guffer nu, mens sukker-suset breder sig i kroppen.
I øvrigt fik jeg lige et teenage-flashback dernede på den lokale Q-otte. En ung fyr og hans pige stod og fumlede ved deres cykler og hviske-tiskede. Og pludselig blev det meget tydeligt, at de stod og diskuterede hvem der skulle tage the walk of shame gennem den ret så fyldte tank, og købe de kondomer. Det blev overraskende nok pigen. Og det fede er, at jeg mødte hende i døråbningen, hvorefter hun vendte rundt igen og lige, endnu en gang, måtte ned og pille ved cykelkurven inden hun igen begav sig mod døren. Nååårh. Det er der man næsten får lyst til at gå hen og tilbyde at købe dem for dem. Og i øvrigt fortælle at de er på tilbud nede i Rema. Til en anden gang.

Nå, nu vil jeg vende tilbage til min rittersport, film på kanal 5 (harry potter - wuhuuu! Ninja - tænkte på dig da jeg opdagede at den var i fjerneren; er I nået til 4'eren endnu? Ellers har I chancen nu), og nyde at det har været en usædvanligt dejlig dag idag, målt i solskinsstråler.

// Over and out - nu med halv rittersport, hapset, lige ned i løgneren, og som skriger på anden halvdel dernede fra dybet. God lørdag, alle jer som ikke skal tidligt op imorgen og på arbejde. Og også til jer andre, selvfølgelig.

2 kommentarer:

 1. Åh, det lyder som en dejlig lørdag aften!Nogle gange er det rart med en stille og rolig aften.
  Min lørdag gik også helt fint, det var ikke akavet med S og H, jeg så jo også S i fredags, hvor alting var som det plejdede. Jeg hilste pænt på H i går, og det var så også det vi snakkede sammen, han formåede at drikke sig selv helt ned. Tilgengæld fandt jeg ud af han har fået en kæreste, som han også har set da jeg har givet ham den gode besked. Fedt.
  Men ellers var det en rigtigt god aften, jeg endte med at tage i byen med S og 4 af hans venner, og der var ikke noget der, S og jeg dansede en masse og så var han lidt nysgerrig om J som jeg mødte i torsdags.
  Har du hørt fra din S eller skal vi snart ud i en udfordring om at du skriver til S og jeg skriver til J om vi skal ses i den kommende uge? ;)

  SvarSlet
 2. Det var godt din lørdag også gik godt! Lige bortset fra det der med H's kæreste. Hvor godt altså! Han er da en bums.
  Jaa jeg har snakket lidt med ham, og fik da også lige et "søde" idag. Uuh big stuff, det har han ellers ikke skrevet siden min idiotiske besked for snart lang tid siden.
  Åh, flere udfordringer! Kan da prøve at arbejde mig mod til. Eller drikke mig mod til. Det plejer at virke så godt (HOST).

  Hold mig endelig opdateret med ham J der. Og S. Dem alle sammen.

  // Rodebutikken

  SvarSlet