Afdelinger i Rodebutikken

søndag den 31. august 2014

Nye tider

Yes sir. Vi kan ligeså godt springe ud i det.
En del af jer har spekuleret i, om mit fravær i cyper skyldtes forlist forhold med bornholmer, og at jeg derfor lå i NATO-stilling på Nørrebro, mens alle andre gik på Bryggen og spiste is fra Oluf's (har dog stadig ikke prøvet det. Er slet ikke hip nok. Er sikker på de kun ladet alle de smarte typer, der tjener hippe penge enten i reklamebranchen eller som prof bloggere, og med en instagram fyldt med outfitbilleder og rejser til Sydamerika, få én. Og så bliver alle os andre ledt pænt hen til nærmeste fakta Q, hvor vi kan købe os en filur. Uden ansigt, men i stedet et udtryk der ligner at de har været oppe og slås med Kung Fu-isen nede i kølemontren).
Men! Det har jeg heldigvis ikke, og kan med sikkerhed aflive alle spekulationer om potentielt break up. Faktisk har den laban lokket mig til Downtown Vanløse. Jow, sgu!
Fra 1. Novemberish skifter jeg 2200 ud med 2720, og bliver Vanløse-boer, inkl. Fuldtidsroomie og -kæreste, 56 kvm fordelt på to værelser, og mere end en fordobling af eget rådighedsbeløb. Erkender gerne, at det sidste var en afgørende faktor. Men var sgu også blevet lidt træt af at leve i en taske, opgøre dage i Vanløse i antal rene trusser tilbage, og konstant smide mad ud, fordi en Madplan bare ikke funker når der er 6 km mellem kyllingebryst og frisk spinat i pose.
Så nu går jeg og forsøger stille og roligt at:
- pakke eneboer-mentalitet ned sammen med samtlige ejendele i ubestemt antal silvan "senior" kasser.
- vænne mig til ikke at kunne gå ned til favorit bland-selv-slikmanden i elmegade (ham der brækker marabou og rittersport i stykker så man kan blande. I øvrigt et genialt koncept)
- fjern-dirigere håndværkere der pt går amok med slibemaskiner og lud på gulve i bornholmers lejlighed, mens han selv er i Amsterdam og skyde med noget ak47 og spise hash kage.
- bedømme, hvor meget (hvis overhovedet muligt) overtalelse der skal til, hvis jeg gerne vil beholde min lyserøde kommode
- generelt lade være med at panikke og på James Bond-måden lynhurtigt skabe by identitet, flytte til Bali og glemme alt om 2720.
Går indtil videre ok. Skal bare også liiiige have sagt det til min far. Som pt ikke ved noget som helst og helt sikkert gør mig arveløs når han finder ud af at jeg vil flytte for 9. Gang (men hvem tæller?)
Overvejer muligheden for at flytte in cognito og om et års tid bryde ud i et "nåååå, vidste du ikke det?!" Hvis han spørger hvordan det går på Nørrebro.
Tis.
// Over and Out

5 kommentarer:

 1. Åh, hvor er det dejligt, at du er tilbage!!

  SvarSlet
 2. Gik i stå ved "Flytter til Vanløse"! FEDT FEDT FEDT - godt han fik lokket dig (og forstår så udmærket det med pengene :D )

  Ih jeg har savnet at høre noget fra dig! Så dejligt at du er her, og en lang pause gør jo ikke noget, så længe det er fordi der er sket glade og rare ting.

  Velkommen til 2720 - jeg stiller mig gerne klar med flag :)

  SvarSlet
 3. Du bliver glad for 2720 ! vi har alt det gode

  SvarSlet
 4. Fedt fedt, stort tillykke, håber du bliver rigtig glad for den nye tilværelse i 2720 - det er sgu en dejlig by :-D

  SvarSlet
 5. Nye tider... Nu er det altså en måned siden sidste indlæg på bloggen ��

  SvarSlet