Afdelinger i Rodebutikken

lørdag den 31. maj 2014

Egen produktion

Hallo! Så så man lige mig producere noget!

Wait for it!


…..
Lad mig præsentere:

Handi - Hipster Henning! 
Skæve øjne, hatten på skrå, og med 10 arme fordi det er for mainstream at have 8.

Er han ikke fin? Er lidt stolt af mit allerførste hækleprojekt - jeg mener, se ham lige! Sad igår aftes efter lorte eksamen (gider vi ikke tale om. Var i gruppe med 30-årig der opførte sig som en på 12. Let anstrengende, når man har en deadline kl. 22, og hun kl. 20.30 vælger at erklære, at hun nok ikke "magter det" og regner med at tage på arbejde kl. 21. What the f**k?! Ej, gider ikke engang. Just leave it…), og kæmpede for at få ham færdig, så jeg kunne give ham i gave til Bornholmeren der fylder år idag.

Nåede det, og svingede kl. 09.12 ind på matriklen i vanløse med bagerbrød i kurven, Henning i tasken, og gave i form af stor, uhåndterlig bord-weber på bagagebæreren. 

Bornholmeren blev faktisk rigtig glad, og erklærede at det var dagens bedste gave. Muligvis en løgn, men en god en af slagsen.

Og apropos Bornholmer, har jeg en date med ham i aften på KungFu2 på Nørrebro, og skal lige have fundet et outfit inden, så jeg satser på at nå Rødovrecentret inden lukketid. 

God lørdag!

// Over and Out

9 kommentarer:

 1. Ej hvor er den bare blevet fin! Det er en heldig bornholmer du har der :) Tillykke til ham.

  SvarSlet
 2. Hvis du skulle føle for lidt velgørende arbejde, modtager hospitalerne gerne hjemmehæklede blæksprutter (og vist nok også andre figurer) til for tidligt fødte børn. Blæksprutterne især skulle vist gavne deres udvikling, da armene skulle give en oplevelse af stadig at være i livmoderen, hvor de har det med at holde fast i navlestrengen.

  Det er en rigtig fin blæksprutte du har lavet :)

  SvarSlet
 3. Den er da super fin! (:

  xoxo, smarstrand.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Er du gået i ferie-hi? :)

  SvarSlet
 5. Jeg synes også vi trænger til en opdatering ...

  SvarSlet
 6. KOM TILBAGE! Blog-land er ikke det samme uden dig :'(

  SvarSlet
 7. Er du gået fra Bornholmeren?

  SvarSlet
 8. ... Hvor er du henne, er du okay?

  SvarSlet