Afdelinger i Rodebutikken

mandag den 31. marts 2014

Romantic monday vibes

Fulgtes helt tilfældigt og ganske anonymt med en fyr i toget imorges. Da pladsen er trang i toget kl. 9.00, sad vi tæt med vores mandagstanker og smartphones.

Kom til at følge med i hvad der skete på hans - sørme om han ikke havde fyret op under en hed omgang morgen-sms-sex med en kvinde ved navn "Karina"?

Det var faktisk ret hedt - noget med en tur i botanisk have, og hænder der kærtegner inderlår, mens græsset kilder pirrende. Good stuff I say!

Så det var slet ikke dårligt at være vidne til lidt hverdagsromantik og kinky vibes på en helt almindelig mandag morgen - det var lige før jeg ærgede mig over at skulle gå inden Karina nåede at svare...

Men det fik da i hvert fald mig til at smile, og kun glæde mig endnu mere til den romatiske getaway der nu kun er knap 24 timer væk.


// Over and Out - nu med lækre mandagsvibes i kroppen

3 kommentarer:

 1. Hvor det dog glæder mig, at nogen tydeligvis har ført ''fantastiske-mandag'' konceptet videre til the next level. Way. to. go.

  SvarSlet
 2. alle mandag morgener burde starte sådan for ham, Karina, dig og alle andre *S*

  ha' en fortsat god uge
  Bjarne

  SvarSlet
 3. Hahahahahaha for fanden Rode... TYPISK dig at være med på en kigger OG blogge om det bagefter.. Men heldige "Karina" og så lige midt i en botanisk have... uuhf ;-)

  - Smil fra Pigepaatvaers

  SvarSlet