Afdelinger i Rodebutikken

onsdag den 26. marts 2014

Sick, Sex & Six

Så landede eg endelig i grå København efter 5 dage på solskinsøen i selskab med Bornholmeren og hele hans familie.
Hans mor holdt 50års fødselsdag lørdag med halvdelen af øen, midt i en skøn blanding af fremmedsprog, sild og 80'er drinks.
Selvom jeg ikke forstod halvdelen af snakken om bordene, og i øvrigt var godt på vej mod en massiv forkølelse, nød jeg aftenen i Bornholmerens selskab, som endda forkælede mig med en slow dance på dansegulvet til "wonderful tonight". Så bliver det vist ikke bedre. Behøver jeg at sige at jeg kun blev mere forelsket efter dén dans?
Havde i øvrigt forkælet mig selv med en ny kjole til lejligheden - vurderede, at lækker kjole trumfede mad resten af måneden, når nu det gjaldt indtryk på svigerfamilien. Endte med denne fine ting fra &Other Stories:

Vi nåede lige at hylde kærligheden inden jeg måtte opgive overfor stoppet næse, hoste og sløvhed, og ligge i sengen hele søndag, uden at kunne udføre et par af de "udflugter" Bornholmeren og jeg ellers havde planlagt at berige vores sexliv med. Dammit. Regner derfor stærkt med at kunne tage revanche i Paris.

I øvrigt er der idag kun 6 dage til vi rejser! Har måske været lidt tidligt på den og været oppe på loftet og hente kufferten ned, og begyndt at smide ting i den. 
Og siden jeg stadig ligger syg, har jeg haft oceaner af tid til at planlægge køb i både lufthavn og Byernes By:


Har længe haft brug for at skifte lidt ud i Rodebutikkens beauty department, så ovenstående er klart et par af de ting, jeg skal kigge efter i lufthavnen og på min (tilkæmpede) shoppingdag i Paris.


Kan næsten ikke vente med at skulle drikke rødvin, spise baguettes, lege turist, svinge dankortet, nyde livet og nyde liv og kærligheden - og alt sammen med min yndlingsbornholmer! 


// Over and Out
2 kommentarer:

  1. Åh hvem, der bare skulle til Paris! (Yup, har da lige været omkring for at se om der var billige billetter).
    Men hey - opstår den der kærlighed ikke også lidt, når man sådan ligger med kæmpe snotnæse og er sygt ulækker?

    SvarSlet
  2. Det er vel nok dejligt med en kærlighedstur til Paris, det ville jeg også gerne sammen med min mand :) OG jeg kunne godt bruge en god omgang lufthavnsshopping, haha!

    SvarSlet