Afdelinger i Rodebutikken

onsdag den 5. februar 2014

Pige med perleørering

Ville bare lige dele min allerførste oplevelse med etsy.com.

Tjek dem lige!

Et par super fine perleøreringe, hvor vedhænget kan tages af - jeg har derfor valgt at have vedhænget på i det ene øre, og blot den lille perle i det andet. 

Jeg er virkelig positivt overrasket over både produkt og service - de er super fine i deres rosaguld farve og hvide skinnende perler, som giver et feminint twist når de samtidig med det klassiske udtryk giver lidt skævhed når de er asymmetriske. 

De kommer hele vejen fra Kina, men har ikke lidt skade af rejsen, og virker i øvrigt til at være nogenlunde, rent holdbarhedsmæssigt, og til 76 kr er det jo ikke til at klage over - kinabras ftw! 

Desværre kan jeg ikke umiddelbart finde forhandleren af de fine øreringe mere, men der findes tonsvis af ligeså flotte skatte på etsy.com - jeg tror i hvert fald ikke det er sidste gang jeg svinger dankortet derinde..

// Over and Out6 kommentarer:

 1. Fedt at høre om din positive oplevelse!
  Jeg har længe overvejet at prøve at købe noget derinde, for de har virkelig mange flotte ting! :)

  SvarSlet
 2. Åh, der er altid SÅ meget der frister derinde!

  - Anne

  SvarSlet
 3. Jeg vil anbefale andre interesserede, at købe dem på ebay. Jeg har netop modtaget samme par til 6 kroner ink. fragt. Om kvaliteten så er den samme, skal jeg ikke kunne sige ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. what? Inkl. fragt? Det lyder da helt vanvittigt :) Men nice hvis de er de samme! Så er det da lidt af en røver! :D De er nemlig SÅ fine.

   Kh Rodebutikken

   Slet
  2. Det er dem her jeg har: http://www.ebay.com/itm/1Pair-Girls-Sweet-Lovely-Imitation-Double-Pearl-Rhinestones-Earrings-Ear-Stud-/121152023012?pt=AU_FashionJewellery&hash=item1c353929e4

   Slet