Afdelinger i Rodebutikken

fredag den 1. februar 2013

Farvel og tak for ingenting

Så ligger jeg her igen, i min seng i Downtown Husum og gør status.
Var ude og fejre Bachelor igår. På den lidt akavede, indviklede, "nåmen, så ses vi lige pludselig, held og lykke med livet"-måde. Jeg var der (sjelvklart. Jeg kan lugte anspændt stemning og fuck-up-potentiale fra flere kilometers afstand), S var der, P var der (kan I huske ham?), en masse af slipsetyperne fra bagerste række, og en enkelt anden pige fra studiet. Jamen så det var jo fint.

Gik faktisk ok. Lige indtil S passede mig op i hjørne mellem vindblæser og mand med dreadlocks der i improviseret karaoke-dans/sang blokerede vejen til toilettet. Han sagde noget med "hej" og "hvordan går det" mens jeg prøvede at regne ud, hvordan jeg kunne undgå at blive ramt af entusiastisk Che Guevara-klon med store armbevægelser og mikrofonen helt nede i halsen (stop nu bare det karaoke. Det har aldrig været sjovt at lytte til fulde mennesker synge. Og slet ikke gennem billig Taiwan-mikrofon med så mange bakterier påklistret, at den burde sendes direkte til Steins Laboratorium i forseglet plastikpose)

Anyways. Tror han blev sur. S altså. Og synes derfor at det var en mega fed ide at forsøge at score pigen fra studiet (lad os kalde hende Polakken. Og nej, den accent er virkelig ikke sød. Den er dum. Og falsk) foran mig.

SÅ sjovt at være mig herefter, kan jeg godt sige jer. Jeg prøvede at være det store menneske og ignorere det. Gik også ok. Tror jeg. Lige indtil jeg havde fået 5 shots og 4 fadøl for meget, tabt i bordfodbold (jeg er virkelig en dårlig taber) og havde set på Polak/S-opstilling på dansegulvet non-stop siden kl. 23.

Så jeg gik i en form for flip. På drik-til-du-dør-måden.

Klip til kl. 03.43 hvor jeg er på vej ind på et Hostel med en Bornholmer og en slipsedreng, der sammen er ved at diskutere den nærtforestående ligge-i-ske-formation.

Her får jeg nok, afmåler situationen, og vurderer at det er bedst for alle parter at jeg lister af.
Så afsted mod en natbus, med et whisky-glas i hånden (ved virkelig ikke hvor det kom fra. Eller hvorfor jeg følte for at have det med) og telefonen alarmerende fristende med alle sine numre kontakt-muligheder.

Klip igen, til Husum Torv hvor jeg vågner lige tidsnok til at nå ud inden bussen forsætter mod Ballerup. Vælger at lade whiskey-glas stå i bussen (åbenbart. Har først set billedet her til formiddag):
At bedømme efter min taskes indhold har jeg taget en taxa resten af vejen hjem. Som rundt regnet er 500 meter. Og 47 kr. værd. Kl. 04.52. 

Flot. Kan følge et spor af tøj, sko, halstørklæder og musli (?!) rundt i lejligheden, helt hen til min seng, hvor der står et glas med yoghurt og musli. Urørt. 

For helvede. Nogle gange er jeg virkelig helt, helt utilpasset i eget liv. 

S har også skrevet. "Hvorfor skrev du imponerende igår?". Øhm. Det ved jeg ikke? Dumt. Svarer ikke. Magter det ikke. Har på en måde også en tilværelse der skal fungere. På alle-må-redde-sig-selv-faconen. Skal faktisk ned til noget Bedster i Udkantsdanmark lige om lidt. Og have kage. 

Så det var det. Slut med bachelor, slut med S, slut med P (som faktisk talte til mig. Vildt), slut med sex med studiekammerater. Farvel og tak for ingenting. 

Så nu tager jeg mig sammen. Må lige i bad. Lugter af hundeinternat. (Uldkappe og regnvejr har virkelig aldrig været nogen god kombi). 

Og så har I jo været så søde at lege med på min lille Februar-gimmick! Tak! Der kommer et indlæg senere. Skal bare lige vurdere, om jeg tør se mine beskeder igennem af frygt for flere underlige fulde-sms'er. 

Jeg bliver aldrig voksen. Virkelig.

// Over and Out


4 kommentarer:

 1. Hahahahaha årh det er bare godt det dér! Hvis ikke både min familie og mine venner læste med på min blog, så ville jeg elske at skrive fuldemands-anekdoter ligesom dig. Tænker bare at hverken familie, venner eller eks vel behøver at vide at jeg f.eks i går lagde åbenlyst an på en fyr fra min klasse - til stor glæde for resten af vores klasse der fik lov at se mig råbe op om at jeg bare vil ha' noget diller............. Gid det aldrig bliver mandag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahahaha det lyder ellers skægt! Men var han lækker? Altså lidt sørge-sex kan noglegange godt hjælpe lidt. Men man må selvfølgelig lige overveje om man skal gøre det med studiekammerat. Taler af erfaring, du ved.
   Krydser fingre på dine vegne for, at det aldrig bliver mandag. Gad jeg egentlig også godt.

   Slet
  2. Ja ja han er lækker - jeg lagde også an på ham da jeg var i byen i lørdags. Efter et par øl kan jeg bare ikke stoppe mig selv ;)

   ... Har tænkt på det med studiekammerat og hvor skide god den idé er, men så tænker jeg at vi kun har 3-4 måneder tilbage før vores veje skilles ;) På den anden side så er der ret stor chance for at jeg ikke tør (eller at han slet ikke gider) når det kommer til stykket alligevel, men så har jeg da i det mindste flirtet mig ud af min kærestesorg ;)

   Slet
  3. Årh 3-4 måneder kun? Så kan du da sagtens gribe til fadet! Og selvfølgelig vil han også have en bid af frøken MulleF! Flirter han ikke tilbage?
   Og det hjælper altså. Just saying. Med mindre han er en freak der vil slåes eller sådan noget. Then I say to you: RUN!

   Slet