Afdelinger i Rodebutikken

torsdag den 29. november 2012

Men der er jo også gode ting... tror jeg

Ja. Nu skal vi ikke være så sure (føl jer ikke ramte. Det er faktisk bare mig der skal prøve at lade være med at være så trist og sur hele tiden, men jeg tager jer med i faldet for ikke at føle mig alene.)

Vi Jeg skal for eksempel glæde mig over at:

- Jeg fik 12 i Human Ressource Management. Glemte faktisk bare at fortælle jer det. Det er helt rigtigt. Se selv:
- Jeg har faktisk weekend nu. Eller. Jeg skal stadig skrive på mit uduelige, umlige, på-tværs-agtige, snegle-langsomme bliver-aldrig-færdigt bachelorprojekt, men jeg har fri fra arbejde. Og det er jo dejligt.

- Jeg har førkøbt min egen julegave. Vil I se hvad jeg får? Ja I vil så. Se lige denne skønhed:


Kappe, "Benne" fra 2nd Day Birger et Mikkelsen  - kan købes her

Jeg var så heldig at finde den ubrugt på Trendsales, så jeg slap lidt billigere end på deres webshop - uanset hvad, er den helt fantastisk. Jeg ÆLSKER den. Virkelig. 
Den er min nye kærlighed. Fuck mænd. Den her sag har læder i kanterne, for Gods sake! 
Min plan var faktisk at pakke den ind og vente med at gå med den før til jul, men tror ikke jeg kan vente. Vil nemlig så gerne bruge den til det næste glædelige event:

- Julefrokost! Der er julefrokost i banken på næste fredag, og sammen med kjolen fra Won Hundred, kan kappen jo lige sætte prikken over i'et - også selvom jeg hurtigt smider den (på den ikke-skanky måde) 

- og så synes jeg faktisk, at dagens gør-det-selv-projekt i form af en juledekoration på anti-granmåden (Det drysser, det sviner, det brænder voldhurtigt - ja, dårlige erfaringer, og det er bare irriterende. Never ment to be in a juledekoration post-børnehavealder) er gået ret godt. Faktisk:
Juledeko på den minimalistiske, underspillede måde. Jeg synes selv den blev ret fin. 
Jeg har brugt Kalenderlys fra Netto, Små glaskugler fra Søstrene Grene, perlekæde fra IKEA og almindeligt ler. Englevingerne fik jeg af min mormor i en juledekoration fra sidste år.

Så alt i alt er der jo små ting at glæde sig over. Selvom det kan være svært i en hverdag der pt. domineres af Man-problems (puha), Bachelorprojekt der bare hverken vil det ene eller det andet, og 20+ timer i banken. 

Nu vil jeg nyde min dekoration i vindueskarmen der bare venter på at blive tændt på lørdag, mens jeg har en fræk date med min bilagsliste. 

Har I (trods alt) også noget at glæde jer over, og som kan få motivationen lidt op? 

Ellers får I lige lidt motivation med på vejen:

#Badhumour

// Over and Out 

5 kommentarer:

 1. 1. Never forget et 12-tal. Sådan et må man prale med for altid. Og det virker styrkende. Jeg praler stadig med mit 2 år gamle 12-tal. Ynkeligt, måske? Men det giver lidt styrke at tænke på hver gang.

  2. Fed kappe. Og fed kommentar om at smide kappen. Der kunne jeg alligevel ikke skjule et smil.

  3. MEGA FED juledekoration. Lige min stil - eller ønske-til. Rent. Hvordan har du sat kuglerne fast, så det hele ikke smadres i stykker når et præ-børnehavebarn smadre hånden ind i dekorationen? Ja, sådan et scenarie sker jo jævnligt op til jul...

  4. Tak for motivation. Den er modtaget :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja måske skulle jeg prale lidt mere med det? Det sker bare ikke så tit, så jeg er lidt uvant med situationen, og kender ikke lige til 12tals-kotumen.
   Og kappen er min nye kærlighed. Fuck mænd. Den her har læder i kanterne.

   Og tak! Jeg synes faktisk også selv den blev ret god. Jeg har faktisk bare most kuglerne med "bunden" opad ned i leret mens det var fugtigt. Meget nemt, og forholdsvist børnehavebarn-sikkert. De falder i hvert fald ikke umiddelbart af.

   Slet
 2. http://www.danskfolkeparti.dk/Lokalbestyrelsen_1556_213.asp

  Se på 5. mand fra oven...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahahahahaha. Åh der var han jo! For fanden, Ole Wedel er manden i mit liv. Se lige de bisser! Han har for fanden tænder for tre!

   YOU (and Ole) made my day!

   Slet