Afdelinger i Rodebutikken

tirsdag den 27. november 2012

Jamen så fuck fuck da

Min dag startede ca. sådan her:

Det er jo 7 års ulykke lige ned i lommen. Great! Og det valgte så åbenbart at begynde umiddelbart efter at spejlet afgik ved døden;

- Træder i et skår da jeg skal rydde op (og nej, havde ikke sokker på, så hej lille bitte, men stadig store nok til at gøre røv ondt flænge på trædepude)
- Yoghurten er sur (og ja, det finder jeg ud af på den klamme, spisende måde)
- Mit hår har tilsyneladende valgt at dø over natten, og har delt sig i to lejre; den ene lejr knækker bare af og efterlader frizzy elektrisk look, og den anden holder massiv stand og angriber enhver børste, kam eller hårtørrer der vover at nærme sig.
- Bløder igennem på arbejdet, og må krybe langs væggen og undgå siddende stilling den sidste halve time
- Spilder helt nyindkøbt 44 kr dyr (?!) Ice blend med mint og Guldchokolade/mokka ud over baressogulv på kgs. Nytorv. I myldretid.

Fuck.


My.


Life.


Tror lige jeg går ud og spørger kokken om han ikke kan stoppe med at hælde mere tis ned i den suppe der hedder uge 48.

Andre der også har haft en sucky tuesday?

// Over and Out


14 kommentarer:

 1. Din er værre! Men med udsigten til en dansk litterær artikel på 4 sider mindst(!) til på torsdag, hvor jeg kun lige er begyndt, så er min tirsdag heller ikke suveræn...

  SvarSlet
  Svar
  1. Arh det er bare heller ikke fedt. Og så bliver det bare ALTID torsdag ALT for hurtigt. Føler med dig.

   Slet
 2. Du skal bare smadre et til spejl. Minus og minus giver plus.

  SvarSlet
 3. Damn din stakkel... Men tror nu jeg vil konkure med dig i lorte dag og fuck my life...
  Jeg tog mig endelig sammen og fortalte min flirt om en abort jeg fik og hans svar var "vi er deffinitive færdige og vil aldrig nogensinde blive til noget! Og jeg er btw kommet videre med kamilla (eller katrine.. Gik ret meget i sort) ... -_- fuck my life too!!

  SvarSlet
  Svar
  1. You win. Ej en nar! Han var da en klovn. Så kan han da bare skride tilbage til støvlet-Katrine/Kamilla - hun er sikkert så dum at hun fortjener ham.
   Masser af kram!

   Slet
  2. Tak hvor du sød og ja han er en komplet nar og han fortjener ikke mig overhovedet! Og jep hun må være ret dum (det i hvertfald en tanke man smiler over :P
   Men synes nu også at din eks er en komplet nar!
   Men skal vi ik bare krydsefingre for at uge 48 er overstået snart :)

   Slet
 4. Ps. Bare for at det lidt mere lort går jeg i klasse med min eks -_-...

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh dét kender jeg. Det er virkelig derfor jeg skal STOPPE med at knalde folk på mit studie. For fanden altså. Føler med dig.

   Slet
  2. Haha ja det ville måske være en god start ;) måske findes der en afvending for piger der altid "kommer til" at knalde med folk de får på studie eller i klasse med? ;P

   Slet
 5. Øv din stakkel!
  Min har heller ikke været skide god. Jeg har været til eksamen. Med dum dum censor! Det gik ok (7), men hele oplevelsen var bare dum. Og så er jeg lidt en af de der perfektionister, som ikke bliver tilfreds, hvis karakteren ikke er to-cifferet (I know, fuck me right). Også selvom det langt fra altid er tilfældet! :-P

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg forstår dig virkelig. Jeg er selv perfektionist, og HADER at være i egen krop når man ved man kunne gøre det bedre. Irriterende.

   Slet
 6. Rodebutik:
  Kan man ikke kommentere i Læsehesten, eller er det bare mig, der er totalt blind?... :-)

  Nå, men det jeg ville høre var egentlig din mening om den der "Fifty Shades of Grey", som hele DK synes at tale om... Jeg føler mig lidt udenfor. For har ikke rigtig haft mod til at stikke bogen under armen på biblioteket - øhh.. ja, lidt blufærdig er man vel, når halvdelen af byen ved, hvem man er...

  Hvor stor er Husum egentlig?

  Hilsen en gæv jyde ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jyde,
   Jo det kan man - helt nede i bunden :)

   Anyways, Fifty Shades: Altså, jeg synes historien til dels er ok. Men sproget giver mig simpelthen kriller! Den er virkelig simpelt skrevet, uden nogen særlig evne til at lege med ordene. Det bliver tilsidst bare et irritationsmoment når jeg læser. Og det er synd, for bogen er faktisk ok. Dog vil jeg så også sige at den i passager kan være liiiidt for ekstrem og liiiiidt (meget) for amerikansk.
   Jeg tror ikke jeg får læst flere i serien, men læser 1'eren færdig, for jeg må jo lige høre hvad den ender med.
   Haha! :D Du er sød. Jeg ville sende mit eksemplar til dig hvis ikke det var fordi jeg havde lånt den af en veninde. Så slap du for det! Har de ikke sådan nogle lån-selv dimser? Så kan du vel liste den ned i en taske og styrte derfra med lyn i øjnene?

   Og Husum, siger du? Det er jo en helt anden historie. Husum hænger nærmest sammen med Mørkhøj som hænger sammen med Tingbjerg som hænger sammen med Nordvest. Så det er lidt en by i byen. Kan man sige det?
   Her er hvad man skal bruge, og forsætter du 15 minutter i den ene retning på cykel er du på Nørrebro.
   Kom og bo! Her er hyggeligt, billigt og jeg giver en kiks og en clementin (seriøst. Har ikke andet. Sidst på måneden, du ved.)

   Kh Rodebutikken

   Slet