Afdelinger i Rodebutikken

mandag den 29. oktober 2012

Bye Bye Berlin

Så er jeg officielt tjekket ind i Husum igen efter en lille forlænget weekend i Berlin med Mormor og Lillebror. En rigtig hyggelig tur, med sightseeing, shopping og varm kakao med flødeskum (et stort plus ved den stadigt dalende temperatur).


#1Hygge på hotelværelset - film, blade og slik. Så bliver der vist ikke bedre
 #2 Jeg fandt, til min store begejstring, Primark min elskede tøjpusher, og fik shoppet lidt mere end egentlig var planen
#3 Øh. Der er åbenbart mange narkomaner på den daglige overfart ml. Gedser og Rostock?!
#4 Urban multikultur/ antiracism - det kan vi li'
#5 Mødte Dory i Berlil Aqua Sealife
#6 Og var inde i et akvarium med en elevator (svært at forklare, men meget sjov oplevelse)
#7 SHOPPING!

Alt i alt en rigtig god tur, med lidt kvalitetstid med både Mormor og Lillebror. Vi fik bl.a. set "Sorte Kugler" med Anders Matthesen på hotelværelset, en af dagene. Helt utroligt, så bevidst man pludselig bliver om, hvor mange perverse indirekte og direkte hentydninger og ord der egentlig bliver brugt. Puha. Liiidt akavet stemning på lille tysk hotelværelse. 

Det gik dog. Fik også lidt afveksling, og fik læst lidt i min Lillebrors M!. For, let's face it: alt det der står i damebladene (wow, det lyder gammelt!), er altid, fra en eller anden vinkel, synspunkt, verdensdel eller profession, noget vi har læst før. Vi har allerede læst om:
- "Mændenes hemmeligheder" (De består af tanker om sex og din venindes bryster)
- "Hvordan tænder du din mand" og vice versa (jordbær og chokolade, isterninge-blowjobbet og en komplet guide til de erogene zoner er altid sikkert inventar)
- "Red min stil" (Cannot be done, Lotte fra Albertslund. Det har du for stedse ødelagt med den egernrøde hjemmefarvning, canada goose efterligningen og læbepiercingen med tilhørende simili)
- "Efterårets mode" (Jeg har stadig ikke råd til hverken ægte ruskind, Stine Goya pieces eller Julie Sandlau smykker. Idioter.)
- Shampoo/natcreme/serum/lotion/parfumetests
- Og "Sådan bruger du neongul" (svaret er i øvrigt: Det gør du slet ikke. Kast det nu langt væk, og lad skolepatruljen have farven i fred)

Nå, men for lige at vende tilbage på sporet, så han M! altså bare nogle lidt sejere artikler imellem alle de halvnøgne damer (nå, der var du jo igen, Lotte fra Albertslund). For eksempel, en artikel om Mafiaen. Det er da ret fedt. 

Anyways, jeg er ved at pakke ud og pakke ned igen (flytter jo i weekenden! Får nøglerne på onsdag!), men må lige vise et par billeder af mine Berlin-fund når jeg har fået gravet dem op af min kuffert. 

// Over and Out4 kommentarer:

 1. ...kan du så ikke lige beame mig derned. Jeg trænger til et skud Berlin. ;)

  HVOR ligger Primark i Berlin i øvrigt? Jeg begriber da ikke, at det kan være gået min næse forbi! :-o

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal gøre mit bedste!

   Uh, jamen jeg snusede mig frem til, at den ligger på Walter-Scheiber Platz, i et center der ligger lige ved U-banen.

   Men den er først lige åbnet i juli 2012 - jeg ved ikke hvornår du var der?

   Slet
 2. Lyder som en hyggelig tur - jeg er også særligt glad for varm kakao for tiden, skyder også skylden på det kolde vejr, men sandheden er, at det er mon livret.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det virkelig også - og kakao ER det bedste. Sådan er det bare.

   Slet