Afdelinger i Rodebutikken

lørdag den 15. september 2012

Fødselsdagsvoksen

Så blev det jo min fødselsdag! Hurra hurra for mig. 23 år. Bum. Har allerede fået nogle rigtig fine gaver, og mangler stadig at få gaver i aften, af mine søde veninder, og ikke mindst af Handy.

Og natürlich har jeg tænkt og spekuleret min popo i laser over Handys gavepåfund, da han slet ikke har spurgt hvad jeg ønsker mig. Overhovedet. Som i, han finder på noget selv. Uha. Og dermed kom jeg også til at tænke på, hvad jeg i hvert fald helst undlod at se på gavebordet i aften - herunder en frokost med Simon Emil Amnitzbøl, et tørrestativ, et gavekort til en vinsmagning og en terapeutisk weekend i selskab med Carl-Mar Møller.
Og så faldt jeg over en udmærket liste ovre hos Kit & Anne - helt klart en anti-ønskeliste jeg også kan tilslutte mig.

Så er der jo bare tilbage at håbe, at Handy har styr på det. Ellers har jeg engang hørt, at det jo "er tanken der tæller"....


........ Right.


// Over and Out

8 kommentarer:

 1. Tillykke med fødselsdagen :)

  Altså jeg fik en køkkenvægt af min kæreste! Året før fik jeg ikke rigtig noget og året før det et legetøjsur. Så man må vel sige at det er tanken der tæller. Han er der i hvert fald endnu!

  SvarSlet
 2. Tilykke tillykke, Rode Frøken!
  Vi vil gerne sende god karma og et ønske om at du ikke modtager et eneste af rædselsgaverne (:

  - Kit

  SvarSlet
 3. Tillykke med dagen! Håber han forkæler dig, ham Handy!:o)

  SvarSlet
 4. Åh frøken rod, tillykke, tillykke! Håber han havde noget godt i ærmet. Må din dag have været skøn og uden for mange ubehagelige øjeblikke.
  Mange knus herfra.

  SvarSlet
 5. Tillykke, Rodebutik! Håber du får en nizzle gave! (Det tror jeg altså. Han virker ret sød, ham Handy)

  SvarSlet
 6. Tillykke med fødselsdagen :) - Min kæreste gav mig en cykel på min seneste fødselsdag, og vi havde kun været sammen i 2 måneder på det tidspunkt :) Der findes faktisk mænd som lytter til hvad du fortæller dem at du mangler/godt kan lide, og finder noget du har ønsket dig, helt uden at spørge ;)

  SvarSlet