Afdelinger i Rodebutikken

lørdag den 14. juli 2012

1 års fødselsdag!

Idag har bloggen fødselsdag. Idag er det et helt år siden jeg begyndte at dele ud af mit liv og mine pinligheder. En kæreste gik, en kæreste kom, mange mænd har været igennem systemet og glemt, nogen har gjort mere indtryk end andre, og jeg er i særdeleshed blevet rigere på oplevelser.

Så i anledning af bloggens fødselsdag, udskriver jeg som lovet en lille konkurrence. Har jo en kjole i overskud, så hvis man lige går og mangler en fin sort kjole i str. 38, så er det da lige her man skal være med:

Du skal ikke gøre noget særligt for at være med. Læg bare en kommentar, hvor du skriver hvilket indlæg her på bloggen, der har været dit yndlings, i det år der er gået, eller hvor du bare fortæller, hvorfor du ligepræcis følger med i Rodebutikken.
Så trækker jeg lod blandt dem der har lyst til at være med. Konkurrencen løber til torsdag d. 19. juli.

Hvis du sidder nu og tænker, at du da i hvert fald ikke gider vinde en dum kjole, så fortvivl ikke! Jeg har store planer om endnu en konkurrence snarest.Så bliv på linien!

Og så til min perfekte fredag aften igår. Jeg havde hyggeaften med Handy hjemme hos mig, hvor jeg havde lavet mad (paprika-gryde.  Klassisk studenter-ret), og han havde dessert med. Han havde en æske chokolade med, men da jeg ville åbne den for at tage et stykke, lå der slet ikke chokolade i, men disse:

Georg Jensen Marguerit-ørenringe

'Armen altså. Hvordan akn man være så fantastisk? ".. Fordi gaver er bedst, når de er en overraskelse", sagde han. Det var de sørme også! Og så fine!

Så jeg hopper rundt på en lyserød sky, som en forkælet frikadelle, mens jeg pakker til en tur til Udkantsdanmark og Bedsterne.

Hav en dejlig weekend!

// Over and Out

16 kommentarer:

 1. Tillykke med bloggen frk. rodebutik!! :-)
  Jeg nyder rigtig meget at læse med, men jeg har altså ikke et yndlingsindlæg! Helhedsindtrykket man får her på din blog er super spændende og positivt, og din måde af udtrykke dig på fascinerer mig super meget - som sagt, jeg hygger mig rigtig meget med at læse med :-)

  SvarSlet
 2. Som Nanna har jeg nok heller ikke en decideret favorit. Jeg nyder at læse alle dine indlæg - og jeg klapper i mine små fede hænder, hver gang der er noget nyt fra dig :)

  Man føler helt man kender dig efterhånden :)

  Knus

  SvarSlet
 3. Er det virkelig et helt år siden du startede? :O Men tillykke med det søde Rodebutik.
  Det er sgu svært at vælge et ynglingsindlæg - de er jo alle gode! Men jeg tror det bedste, var det hvor du fortalte om hvordan Handy havde spurgt om I skulle være kærester! Det var noget der gik lige i mit romantiske hjerte.
  Jeg glæder mig til endnu et år med mange sjove og pinlige indlæg, og forhåbentligt endnu flere drinks og baresso dates!

  SvarSlet
 4. Jeg synes at indlægget "Hvis mit liv var en bil..." fra den 27. april er det bedste :D

  hersom@mil.dk

  SvarSlet
 5. Tillykke med jubilæet søde Rodebutik, min yndlings indlæg må nok være dem om kusinen og eksen, bare fordi det er så grotesk (hvordan går det egentligt med dem?) eller dengang hvor NZ kom hjem, og jeg spændt fulgte dem i hvad jeg troede skulle være årets romance, men nej, han ville sgu bare være venne, wtf, ikke lige det indtryk man havde fået.. Men der er jo også det her http://froken-rodebutik.blogspot.dk/2011/12/edit-rodebutikken-vs-pornobutikken.html - noget omkring en dårlig internet forbindelse eller bare redtube ;) haha. Du skøn.

  Hyg dig hos Bedsterne.

  SvarSlet
 6. Mit yndlingsindlæg var det, hvor du viste dine køb fra London (hvor du også viste denne kjole). Grinte simpelthen så meget over, at du købte to ENS kjoler :D

  Nyder at følge med!!

  SvarSlet
 7. Kære rodebutik.
  Tillykke med fødselsdagen. Jeg har læst samtlige indlæg og favoritterne er klart nogle af dine bommert-indlæg, f.eks. da din far skulle smide kassen med dildoen ud eller bare dit sjove indlæg med den knap så sjove møde med psyko-rocker på løbetur. Jeg grinede højlydt af mashup med Krumme og rocker. Love it!
  Generelt er det bare fedt at følge med i dit liv - der sker så meget, og du er så hudløst ærlig. Fedt! Rock on!
  Kram ANN
  PS. Hver gang jeg ser dit starbucks-billede tænker jeg på, at jeg skal fortælle dig, at man jo altid kan smutte på cafe-besøg i Kastrup og tage på Starbucks der. Har selv gjort det et par gange ;)

  SvarSlet
 8. Jeg har over de sidste par dage læst hele din blog igennem.. (ja, virkelig) Jeg blev hurtigt grebet af den og læser nu fast med..
  De (jeg kan altså ikke vælge et) bedste indlæg må være det med rockeren du stødte ind i på din løbetur, det hvor din far fandt din dildo, eller det med redtube og den dårlige internetforbindelse. ;-)

  SvarSlet
 9. TILLYKKE :-) Som alle de andre har jeg fulgt med længe, og nyder hvert eneste af dine indlæg. Hvor er det skønt at man ikke er den eneste derude ;-) Må slutte mig til Nynne og sige at historierne om eksen og kusinen er en af de bedre. Samtidig gjorde det enormt indtryk på mig at du valgte at dele dit tab af din mor med os. Det er virkelig modigt gjort, jeg tager hatten af for en så ærlig bloggin, på godt og ondt!
  TAK for 1 år af dit liv, jeg vil forsat følge med :-) Kram Cecilie

  SvarSlet
 10. Kære Frøken Rodebutik :-)

  Hjerteligt tillykke med bloggens første fødselsdag - og lad der komme mange flere af dem :-)

  Jeg startede først med, at følge med i Marts måned. Jeg blev droppet af min ekskæreste i Marts og stod tilbage alene i en lejlighed jeg ikke havde råd til og min mors kroniske sygdom som ofte tager vejret fra mig.

  Jeg stod i rod til over ørene, så min veninde anbefaldede mig din blog, til når jeg havde brug for at få tankerne væk - og det har virkleig hjulpet mig.
  Første gang jeg hoppede herind startede jeg fra første indlæg og har siden hen indhentet dine helt nye indlæg :-)

  Din blog er med til at vise mig at når alt er noget lort og jeg bare har brug for at vide at selvom at alting er noget lort og man kan gøre de dummeste ting; så er det faktisk helt okay! Og hvor kan ens bedrifter dog være hylende morsomme at kigge tilbage på.
  Så tak for at være dig selv og for at få mig til at smile af min skærm i selv de kedeligeste tider.

  Hip hip hurraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa for froken-rodebutik.blogspot.dk Og lad solen skinne på dig.

  De bedste hilsner fra din trofaste læser, Sandra.

  SvarSlet
 11. Tillykke med bloggen frk. rodebutik.
  Jeg tror ikke, at jeg kan vælge et favorit indlæg - der er virkelig mange gode, og så handler mange af dem om så vidt forskellige ting, at de ikke kan sammenlignes.
  Grunden til at jeg følger fast med - og klapper mine små pølsefingre sammen når der er et nyt indlæg - er, at du er så hudløst ærlig.

  Jeg håber på mange flere indlæg :)

  Kram Christine

  SvarSlet
 12. Kære Rodebutik.
  Jeg har fulgt med siden efteråret. Husker tydeligt første gang jeg faldt over din blog hvor jeg læste alle dine gamle indlæg igennem på ingen tid fordi jeg ganske enkelt elskede (og stadig elsker!) din måde at formulere dig på.
  Jeg kan ligesom mange andre, simpelthen ikke vælge et yndlings indlæg. Du er bare skøn og jeg tror vi alle sammen følte med dig da din mor gik bort og alle sammen glæder os over dit skønne forhold til Handy.
  Keep up the good work!

  By the way, kan jeg så ikke bare sende dig nogle kager for den kjole der? Seriøst. Gimme.

  SvarSlet
 13. Kære Rodebutik.

  Jeg har fulgt din blog i godt halvt år, blev med det samme en stor fan da du bare har en fantastisk måde at skrive på, samtidig med at du er så ærlig som du er. Jeg tjekker din blog hver dag og elsker at læse dine nye indlæg, så kan ikke give et specifikt yndlingsindlæg, da jeg nyder at læse alle dine indlæg.

  Keep up the good work! :)

  Hilsen Mette.

  SvarSlet
 14. Kære Rodebutik :)

  For det første: Fantastisk kjole! Jeg er helt vild med den og synes det er så fedt at du køber to af den! Sådan tænker jeg også altid når jeg køber noget, for hvad nu hvis varen lige pludselig ikke bliver lavet mere?! Hvis nu ens yndlings mascara lige pludselig ikke bliver produceret mere, skal man så købe 10 af den samme, så man har eller skal man prøve noget nyt??

  Men jeg vil fortælle lidt om mit forhold til din blog:
  I juni måned havde jeg læseferie og besluttede mig for at begynde at læse din blog (fysik, who needs it??) Og jeg vil sige det som det er: Din blog fangede mig fra første indlæg! Din blog er ligesom en tv-serie, bare et afsnit mere og så går jeg i gang med at læse fysik, bare et indlæg mere!

  Jeg har grinet højt af din dejlige humor og din klodsethed, et indlæg jeg elskede er det hvor du er ude at løbe og høre Krummerne sangen, og ham fake-rockeren begynder at råbe af dig! Jeg er normalt ikke sådan en der sidder for mig selv og griner men der gjorde jeg! Man eeeeeeer som man eeeeeer det kan ikke laves om! :D

  Og det indlæg der hedder: "Er du 100 % levende?" Kunne jeg også rigtig godt lide, listen hænger nu hjemme på min væg og er med til at inspirere!

  Jeg elsker bare når der kommer nye indlæg fra dig og håber virkelig at du vil blive ved med det! Og Handy virker som en fantastisk sød fyr, du fortjener masser af kærlighed søde Rodebutik!

  Held og lykke fremover! :)

  SvarSlet
 15. Jeg elsker din blog og følger med, fordi den ikke er lige som de andre. Der er noget specielt over den og din måde at skrive på, som jeg er helt vild med, og som jeg ikke oplever på andre blogs. Jeg glædes med dig, når du skriver om Handy og hans måde at være på, og jeg bliver trist, når du skriver om tabet af din mor. Du formår at lukke læserne ind i dit univers på en helt særlig og meget fin måde. Jeg elsker de små, sjove, pinlige indlæg, men også de mere dybdegående og lange, som giver mig noget at tænke over. :-) Du virker som så sød og dejlig en person - typen man gerne vil være veninder med! Jeg ønsker dig alt godt fremover (wah, kommer til at lyde som et dårligt lykønskningskort) og håber, at solen vil skinne på dig. I hvert fald er du ret heldig med ham der din kæreste, lader det til - og det synes jeg godt nok også, at du har fortjent! Så tillykke med bloggens 1 års dag. Jeg glæder mig til at følge med i laaaaang tid endnu! :-)

  SvarSlet
 16. Først: Tillykke med bloggen :)

  Det indlæg jeg synes bedst om er dét hvor du midt i sorgen over tabet af din mor, opdager hvor meget Handy betyder for ham og at du tør lukke ham ind.
  Selvfølgelig var det en proces der blev fortalt om over flere indlæg, men der ved vendepunktet jeg synes jeg bare det blev så fint fordi du åbenbarede al din sårbarhed, ikke bare for dine anonyme læsere, men for ham og dét er svært. You go, girl :)

  Ps. Skriver fra min telefon, så har ikke fundet det præcise indlæg. Det er mere end min morgengroggy hjerne kan klare.

  SvarSlet