Afdelinger i Rodebutikken

tirsdag den 5. juni 2012

Altså ikke for noget vel

Men altså. Ikke at det gør noget selvfølgelig. Og det rører mig da ikke. Naturligvis ikke.
S har fået en (måske) kæreste. I lørdags sad jeg hjemme ved en klassekammerat og hyggedrak inden byen, og en veninde slynger i en helt anden sammenhæng ud, at S da havde fået en kæreste? Bum bum. Og NEJ, det rører mig ikke. Virkelig. I hvert fald ikke meget. Gik kun lige i falset en enkelt gang, da jeg spurgte om hun var sikker. Det var hun. Hun havde mødt hende i byen sammen med S og de andre. Tsssk.

Og det er jo ikke fordi jeg ikke er glad. For det er jeg virkelig. Forelsket (i Handy!!) og glad og på naturens lykkepiller og alt det der Hallmark-fis. Men jeg skal måske bare lige vænne mig til det. For noglegange så er det altså bare som om, at der sidder en lille skrap dame inden i mig - Singlepigen. Hende der elsker ballade, mænd og store drinks på drink-like-there-is-no-tomorrow-måden. Som ved små bitte, helt ubetydelige og oftest uforudsete hændelser, begynder at kæmpe og kradse sig op til overfladen med en øresønderrivende larm, på niveau med negle-mod-papkasse (Jeg ved det plejer at være negle mod tavle. Men kan virkelig ikke have lyden af papkasse. Er jeg den eneste?!).

Anyways- så kommer hun frem og forstyrrer hele 2700-happiness og Alice-i-eventyrland-scenografien med sine grimme gamle vaner og lyster.
Og det er dumt. Jeg ved det godt. For det burde jo ikke betyde noget, om S har en kæreste eller ej. Og det gør det heller ikke - jeg kan jo ikke li' ham på den måde - jeg tror bare jeg fik et stik af sorg over, at det vi havde, er slut. Uanset om det bare var bizar sex.

For lige at afrunde, så skrev jeg til ham igår. Baaaaare lige for at høre hvordan det gik (løgn,løgn,løgn). Og fik henad samtalen helt, helt casual spurgt, hvordan det gik med kærligheden, og at jeg havde hørt at han havde fået en kæreste. Og hvad gør manden? Han nægter! De næste 5 sms'er brugte han på at nagle fast med titommerssøm, at han ihvertfald ikke havde en kæreste, og hvor jeg havde hørt det, og DET havde han altså ikke.

Hmm... Jeg giver op. Liv er for indviklet til at jeg lige magter det.

Lørdagsbytur gik i øvrigt af helvede til. Halvdelen af dem jeg skulle i byen med, skred uden et ord. Idioter. Men endte i den helt rigtige seng - Handy's.

// Over and out

6 kommentarer:

 1. Du er vist ikke den eneste, som skal vænne sig til den nye "i forhold"-status, så mon ik hans benægtelser betyder at du også betød lidt mere for ham end han vil indrømme...? Ved han så at dig og Handy er sammen?
  Og tillykke med at by-turen endte i hans seng! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej du har nok ret - det kan være derfor.
   Indrømmet - det ved han faktisk ikke... Han ved jeg ser én og at det er seriøst. Men har ikke lige sagt K-ordet endnu. Men han har heller ikke spurgt! Jeg spurgte ligeud. Åh det er for indviklet det her.

   Og tak - jeg er lidt stolt ;)

   Slet
 2. Tænkte da egentlig lige på noget! Alle de andre mænd her på bloggen (sorry, for at de lød som on der er hundrede - Ikke personligt!). Men de har et forbogstav. Hvorfor hedder ''Handy'' det? Hvorfor ikke bare et forbogstav? Og er der er en sammenhæng?

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha det er okay - der har været en del. Men jo altså. Jeg har skrevet lidt om det her:
   http://froken-rodebutik.blogspot.dk/2012/02/rodebutikken-sprgetime-1.html

   Men Handy hedder Handy, fordi det er hans kælenavn tilbage fra gamle dage. Min veninde kaldte ham for sjov "Handyman", som senere blev til Handy, og så hed han det faktisk siden. Så da jeg første gang omtalte ham her på bloggen ved forbogstav, så det helt forkert ud. Så jeg ændrede det efterfølgende til Handy - han er jo heller ikke som alle de andre ;)

   (I øvrigt var der jo også Jyden som er forbogstavsløs - men det er mest fordi jeg har problemer med at huske hans rigtige navn)

   // Rodebutikken

   Slet
 3. Jeg forstår dig sgu godt søde Rodebutik. Sådan noget er altid lidt underligt, når man har været sammen med den pågældende. Og virkelig mærkeligt at han så benægter!
  Og hvor dejligt at du endte i Handys seng!

  P.S. Lækkert med det nye design (:

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh tak søde Lullie - så er det ikke mig der er helt idiot. Men det er underligt at han benægter, ja.

   Og tak - nu så jeg jo at du havde lavet om (SÅ fint!), og så fik jeg også lyst ;)

   Slet