Afdelinger i Rodebutikken

søndag den 27. maj 2012

Det kan godt være jeg har fået en kæreste..

... Men det ændrer ikke på, at jeg stadig kan være for pinlig til eget selskab.

Det hele bundede i, at jeg skulle en tur i vaskeriet, og kom slæbende med min store IKEA-pose, hvor jeg bare havde vendt vasketøjskurven ned i, uden at sortere det.
Da jeg kommer over i vaskeriet står der en ældre mand og sorterer tøj ved siden af den maskine jeg skal bruge. Jeg hilser pænt, som det søde menneske jeg er, og begynder at sortere i vasketøjet og smide det ind i maskinen.
Ham og jeg står derfor så tæt, at han UMULIGT kan undgå at se, hvad jeg til min rædsel og tåkrummende overraskelse finder, viklet ind i mit vasketøj - jep. Min dildo.
Mit fine lyserøde monster af en dildo, med 7 vibrationshastigheder og så stor "SE MIG!"-faktor, at min med-vaske-partner umuligt kan have overset den. Jeg panikker naturligvis, lader som om jeg overhovedet ikke har set den, kyler resten af tøjet i maskinen, og krampe-presser ikeaposen sammen om det skrig-pink apparatur, mens jeg gør mit absolut bedste for at undgå øjenkontakt med Hr. Mand.

For helvede! Styrter ud af vaskeriet, med så røde kinder at jeg matcher min lille hjælper, mens ønsker ihærdigt, at manden er gået når jeg om lidt skal tilbage for at hente vasketøjet.

Jamen hvordan er dildoen så havnet i vasketøjskurven? Spørger I sikkert. Ja, det er jo en anden lille historie i pinlighedskategorien, der foregik for et par dage siden herhjemme. Jeg skulle have besøg af min bror, og da der var 20 minutter til han skulle komme, tænkte jeg, at jeg da liiiige kunne tage min lille lyserøde ven i brug for en stund. Da jeg, ca. 15 minutter senere, står og vasker kalorius ren (hold op hvor lyder det her klamt! Men hygiejne, frem for alt!) ude på badeværelset, hører jeg pludselig min brors stemme inde fra terassedøren. PANIK! Jeg kan ikke nå at lægge den på plads inde i kommoden, og Lillebror nærmer sig faretruende, så hvad gør man så? Man smider lortet i vasketøjskurven, lukker låget, og lader som ingenting.

... Og sådan endte den dé´r. Det havde jeg så bare lige glemt alt om, indtil den lå der og blomstrede i al offentlighed.

Og var Hr. Mand der så da jeg kom tilbage for at hente vasketøjet igen? Well of course! For sådan er mit liv bare. Og jeg er overbevist om, at han smilte til mig på den lumre "jeg-har-set-den"-måde... Lort.

Nu kan jeg ikke engang gå udenfor i mit eget nabolag.

Tror I der er en ledig Iglo på nordpolen? Der kan jeg da umuligt lave flere pinligheder!

Nu kravler jeg tilbage i min hule, aka min have, og lader som om jeg ikke eksisterer, mens jeg spiser mariekiks og skriver det sidste på min eksamensopgave.

Øjh!!

// Over and out  - nu som helt, helt offentlig dildo-ejer

11 kommentarer:

 1. Hahahahahahaha :D åh gud nej!! Din stakkel!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne DØ af skam. Tak for medlidenheden. Den hjælper lidt i al min skamfuldhed.

   Slet
 2. He he...hehehe... Tak for en historie! Og hvor fedt, at du har selvironi nok til at dele den med os. N*u blev min dag lige anderledes farverig! ...og så på en højhellig søndag! Tsk tsk ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak- jeg tænkte, at nu hvor den var sket, kunne jeg ligeså godt dele ud. Øjh hvor var det pinligt!! Og så endda på en søndag, og så PINSEsøndag! Jeg er en skandale.

   Slet
 3. Haha :D Hvor er du skøn søde Rodebutik! Jeg kunne have fundet på præcis det samme, det vil jeg gerne indrømme hvis det er til nogen trøst? :D
  Men jeg synes det er fantastisk du sådan deler det med os, så vi kan morer os over det. Det fik i hvert fald sat et smil på mine læbe, sådan en mandag morgen, hvor man som studerende er ligeglad med det der helligdags fis - man skal jo lave noget alligevel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en trøst, søde Lullie! :D
   Det var SÅ pinligt!

   Slet
 4. Hvilket mærke er det? Jeg overvejer en af slagsen! Hvilken en bruger I andre? Ps. Rigtig god blog!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh det ved jeg ikke, faktisk. Jeg købte den til et dildoparty.
   Jeg kan varmt anbefale en sådan investering!

   Slet
  2. Hmm… dildoparty… det lyder lidt mere leifi end det nok er:-). Jeg har tit tænkt på at anskaffe mig en til de stunder hvor kæreste og fingre ikke rækker;-)

   Slet
  3. Det er det slet ikke - det er vildt sjovt. Det var en overraskelse til min ene venindes fødselsdag - jeg har aldrig grint så meget. Og det er virkelig slet ikke så akavet som det kan lyde. Det er SÅ sjovt. Og man behøver ikke fortælle de andre hvad man bestiller, jo.
   Jeg synes du skal overveje det! ;)

   Se evt. på livet-er-godt-dk. Der har jeg købt min.

   kh Rodebutikken

   Slet