Afdelinger i Rodebutikken

lørdag den 14. april 2012

Titanic var på dybt vand..

Det er jeg også.

Ham med Selerne ikke? Som jeg var sammen med igår? Valgte lige at erklære sin kærlighed til mig midt i risottoen.

...

.......?!

FOR HELVEDE!

Jeg afviste ham (room for applause, mine damer), og han blev SÅ sur. Og ked af det. Og græd. Det var ret akavet. Men fik da sagt, at jeg ikke lige følte at det skulle være os. Håber han forstod det. Lirede noget af med, at det jo var fordi han stadig savnede sin eks, og så ville jeg bare være en erstatning. Nænnede simpelthen ikke at sige, at der er en som hedder Handy, som jeg synes er pissedejlig.
Hmm... Anyway, håber han fangede pointen.

Og så har jeg været ude og købe ny cykel idag! Eller rettere: Jeg har bestilt ny cykel. Jeg er en besværlig ung dame, jeg ved det godt. Det siger min far. Jeg havde fundet en Raleigh jeg ville have. Men ville ikke have den sadel der var på. Men en anden, af kernelæder i retro udformning. Og også nogle andre, retrolygter. Og en anden kurv, og en anden ringeklokke. Men heldigvis kendte min far ham cykelmanden, og han noterede bare det jeg ville have, og bestilte det. Så samler han skidtet når det kommer hjem, og forhåbentlig kan jeg hente den allerede i næste uge. Fik også det hele til en yderst fornuftig pris, synes jeg selv. Utroligt hvad livet på SU gør ved ens kræmmer/krejler-gener. Cyklen står normalt i 4599 kr., uden lygter, kurv og ringeklokke. Jeg fik cykel, lædersadel, retrolygter, kurv og klokke til 4500 kr. Samlet. Ikke dårligt, hvis jeg selv skal sige det.


Nu vil jeg lige have mig en morfar - Handy kommer til aftensmad og snak senere. Han har lige skrevet at hans forældre går fra hinanden - han er helt nede. Så jeg tager psykolog-hatten på (har vel lært et par tricks af min egen psykolog), gemmer egne problemer og sorg væk, og er der for ham. Det skylder jeg ham, når han alle dage har været der for mig, igennem det første af min sorgproces.

Hav en helt fantastisk lørdag alle sammen!
// Over and out

6 kommentarer:

 1. Åhhh MÆND!!! hahah.
  Og sikke en fin cykel, den bliver du helt sikkert glad for, er din også i sort, eller?
  Og huske en kæmpe giga lås, min gamle fine lyserøde cykel blev stjålet, så ærgerligt!

  Og hyg dig med Handy!
  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen de er nogle mærkelige størrelser, de mænd :P

   Min cykel er bordeaux - den forreste på billedet :)
   Jep - skal også ringe til min forsikring på mandag og have tegnet cykelforsikring med på min indbo. Ingen skal hapse min nye fine cykel!

   Slet
 2. stolt af din udmelding til Ham!
  hurra for fremskridt!
  godt gået!!!

  (skrev en trofast læser midt i 30-erne, der nu føler sig som en gammel tante...)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tak, jeg er også selv ret stolt. Den gamle Rodebutik havde HELT sikkert knaldet ham. Men efter jeg er begyndt at se Handy, er alt bare... anderledes :)

   Og føl dig endelig ikke gammel - jeg synes du er SKØN!

   Slet
 3. Hvor er du sej søde Rodebutik! Og vildt at han begynde at tude og det hele.
  Og totalt sejt med cyklen! :D Den ser virkelig fin ud, og det er da virkelig dejligt at have sådan en far!

  SvarSlet
 4. Får da helt lyst til også at købe en ny cykel nu! Og spise risotto oveni (dog foretrækker jeg risotto uden kærlighedserklæring)
  You go girl!

  SvarSlet