Afdelinger i Rodebutikken

søndag den 22. april 2012

Sååå kender vi hende igen

Mig, altså.
Var i byen igår. Med banken. Gik det galt? Well, of course my dear! Selvfølgelig gjorde det det.

Aftenen var da også dømt til at ende et sted ude i hegnet, da vi 5 piger allerede kl. 20.30 sad i en lejlighed på Østerbro og talte om marsvinsklunker og chef-sex. Og ja, det var ligeså mærkeligt som det lyder. Men skægt var det også. Og da vi endelig ramte guldhornene var vi (jeg) så fuld, at jeg med fordel kunne have været vendt om og gået hjem, og dermed sparet mig selv for idags ydmygelse.

Men gjorde jeg det? Nope.
Gik jeg derimod på guldhornene efter at have spist burger og Curly Fries på Burger King for 81 kr? Jep.
Gik jeg direkte i baren, og synes at vi da skulle have en omgang små kolde? Mmm, lige præcis.
Og var jeg på dét tidspunkt skræmmende ligeglad med, at 10 små kolde på Guldhornene koster 250 kr? Fuldstændig.
Fik jeg så drukket de små kolde? Yes.
Fik jeg også sammen med de andre drukket 3 flasker fisk? Jep jep.
Var jeg oppe og danse på bordet? JA da!
Overtalte jeg Ham med Selerne til at komme, gav ham falske forhåbninger, for derefter tilsyneladende bare at ignorere ham? Ja, for sådan er jeg nemlig bare. Evil Bitch.
Bliver det værre? Hvad tror I?

Fik jeg skrevet til S efter meget kort foreløbende sms-udveksling, at jeg (og jeg citerer): "Tænker på dig og mig i din seng! Tænker på dine hænder på min krop?" .... FML!
Dén samtale forsatte så frem og tilbage med noget om et blowjob, en seng og en masse lyster, indtil jeg kl. ca. 01.45 skrev 3 "Undskyld jeg skrev"-beskeder i træk, og dermed underforstået blev stemplet som Miss Desperado.
Hold nu op, altså.. 


Bonus-info: Har siden kl. 10.18 haft lettere akavet sms-samtale med S om igår, mine udtalelser og om hvorvidt jeg mente dem... Røv.


Hæng på - det bliver værre.

Fik jeg så også lige skrevet til barndomskæreste, og igen, jeg citerer: "Hej flotte. Ku godt bruge dit selskab", efterfulgt af saftig korrespondance, jeg af censur-mæssige årsager, vælger ikke at bringe her? Of course!
Dén samtale endte med et billede (?!) af ham i bar overkrop, og en snak om "gamle dage. Christ.

Er vi så færdige nu? Neeeej da.

Fik jeg skrevet til Jyden: "Du er lækker", uden at få svar? Yes sir.
 Kommer aldrig på arbejde igen. Eller på skolen. Eller nogen som helst andre steder, hvor jeg risikerer at støde ind i en af ovenstående personer.

Og så var der jo lige Handy. Stakkels søde Handy, som efter korrespondance med ham, as well (har ALT for mange mænd i mit liv) mente jeg var for fuld, og kom ind og hentede mig kl. ca 03.30. Og kørte mig hjem i sin seng. Hvorfra jeg vågnede kl. tis imorges, og indså at jeg om mindre end 3 timer skulle have piger til Brunch. Once again: F.M.L.

Anyways. Fik kastet mig på cyklen i min 7hestesbrandert, dinglet hjem til en bombet lejlighed, leget hvid tornado og kollapsede i sofaen til en lur på lige omkring 1 time og 2 minutter inden mine gæster kom. Men det var hyggeligt.

Så det var sådan set min aften. Røv. Graver mig ned. Nu. Og kommer ikke frem igen før der i ramme alvor er blevet indført alkohollåse på telefoner.

For helvede!!

// Over and out

p.s. Der var også noget med en kollega i velour-jakkesæt der kl. 02.30 inviterede på kaffe, en omgang VLTJ der gav mig sår på albuerne, en meget kærlig spanier på udveksling, en samtale om pro/con's ved en lasagne hvor man bytter pladerne ud med bacon, og en fuld chef, der var meget imponeret over, at jeg for første gang gik før ham. Ja, der kan man bare se. Hurra hurra.13 kommentarer:

 1. søde Rodebutik. :-) Så underholdende som det er at læse dine velskrevne indlæg, så kan jeg altså ikke lade være med at sidde og tænke "nej nej neej! Hun får jo ødelagt alt med Handy, hvis hun fortsætter sådan her! ih!" haha, jeg mener det sgu, han lyder virkelig til at være en af de få, man kan regne med og bør holde fast i. Jeg siger det bare.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh jeg ved det, søde Maria! Hvorfor gør jeg sådan noget?? Er simpelthen så åndssvag. For Handy er jo virkelig bare SÅ sød. Og jeg ender helt 100 med at smadre det totalt hvis jeg bliver ved. Ih.
   Stopper fra nu af. Virkelig (Åh Gud).

   Kram fra Rodebutikken

   Slet
 2. er faktisk stolt over, at du ikke endte i en af de mange senge du tilsyneladende gerne ville hjem til (seriously!? din telefon skal IKKE med i byen igen! blev der sagt!). fremskridt. så så man lige rodebutikken blive voksen-agtig.
  - venligst fra hende den gamle over 30 (Laura)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak - jeg er faktisk okay stolt over, at kunne styre mine helt overdimensionerede drifter. Men ja. Tror jeg må efterlade telefonen hjemme næste gang. Det går jo ikke.

   Uh, det tager jeg som ros ;)

   Slet
 3. Søde Rodebutik dog!
  Det er da altid noget, at der er nogle der får lidt action her i weekenden, tiltrods for at det meste bare er på sms.
  Men godt at du ende i Handys seng, ellers tror jeg nok også jeg havde slået dig blidt. For han er sgu en keeper!

  P.S. Hvad VLTJ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Heh jah, men måske lidt for meget action skulle man mene. Men ja, jeg er faktisk ret stolt af at ende "det rigtige sted". ;)

   VLTJ? Ej kender du ikke den, søde Lullie? Alle tiders fællessang med dertilhørende fagter. Haha. Og går man op i det, så kan det godt komme til at gøre ret ondt i albuerne. Hah.

   http://www.youtube.com/watch?v=JhwuLNwHjdA

   Slet
  2. Haha, den har jeg aldrig nogensinde hørt før! :D
   Så man slår i bordet med albuen og hånden kunne jeg forestille mig?

   Hehe, det skal du også være stolt af!

   Slet
 4. Og så er det jo så godt at jeg er så søndags træt at jeg ikke skriver sammenhængende ting :D Der skulle stå, hvad står VLTJ for?

  SvarSlet
 5. Rodebutik, for helved. Ville efterlade min telefon hjemme næste gang. Og så synes jeg liiiige du skal prøve ham der Handy af. Sådan rigtigt. Uden andre. Overhovedet.

  For han lyder skide sød, og DU fortjener at give ham en chance!

  (Hø, undskyld den løftede pegefinger i bedste dansklærer-stil!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jah, jeg ved det godt, søde Sarah. Det er dumt dumt. Så nu hedder den altså Handy. Virkelig. Fra nu af.

   Og kunne godt trænge til en sød fyr, der rent faktisk behandler mig pænt.. Men så skylder jeg jo også ham, at behandle ham pænt.

   Tak for løftet pegefinger - skal jo også have et par dask i låget for at få banket lidt fornuft på plads :P

   Slet
 6. Heldigt at Handy var der til at redde dig fra manglende tænder efter et fald på cyklen :)

  En lille mulighed er at ømdøbe dine (mange :P ) mænd i din telefonbog til noget a'la: "(navn) Husker du Handy?!?" eller noget der gør at du ikke skriver til dem i hvert fald.. Tro mig, det virker :)

  SvarSlet
 7. Heh ja det var det helt sikkert- ellers havde jeg manglet fortænderne nu, garanteret.

  Nej det var da en god ide! hvorfor har jeg ikke tænkt på det? Det må da virke, ja! :)

  SvarSlet