Afdelinger i Rodebutikken

torsdag den 5. april 2012

Min uge i Billeder

Ligger i min seng sovesofa (hvem prøver vi at narre? Bor i fold ud-og-ind-liv) og føler mig som 200 g. hakket oksekød. Har været i haven, skal jeg sige jer. Jep, for dem der ikke skulle vide det, har Rodebutikken en fin lille have. Og de sødest to veninder kom så idag, for at hjælpe mig med at få den til, rent faktisk at ligne noget, der er beboet. De havde blomsterløg og alt muligt med, og jeg blev helt overvældet. Vi var i haven i næsten 5 timer, og se, hvor fint det blev:

Før:


Efter:


Vi fik fjernet alt mellem fliserne, lavet blomsterbed, omlagt fliser, og slået græs. Det blev bare så godt. Nu skal jeg bare gå og vente på, at blomsterne vi har sået (forhåbentlig) titter frem.

Da vi, helt radbrækkede, sorte og krøblede var færdige, lavede vi lækre kyllingespyd i hjemmelavet chili/honningmarinade og pastasalat:

Det blev bare SÅ lækkert. Virkelig anbefalelsesværdigt. 

Resten af min uge, har set cirka sådan her ud:

Cykelshopping på Nørrebro (har dog endnu ikke bestemt mig, men har et par stykker i tæt konkurrence):Så på lygtepælsdekorationer i Københavns lyskryds:


Kom til at smile over DSB's ordvalg i ordensreglementet: 

Og endnu et smil over disse syltede agurker på afveje:

(Hvem har dog stillet dem dér? Og hvorfor??)

Desuden bød ugen på et besøg på Tietgenskollegiet hos en kær gammel veninde der netop er flyttet dertil, brunch på Stella med endnu en dejlig dame, og Titanic i 3D med en af de piger der ligeledes idag var mine havefeer (Den film ser jeg ikke igen før om 10 år. Havde jo lige glemt hvor sørgelig den er. Puha. Vi fik lige brugt en pakke kleenex på 3 timer. Hvis bare Leo gad overleve, bare en enkelt gang, så vi kunne få lov at se hans perfekt føntørrede 90'er hår i bare én scene mere. Suk). 

Nu vil jeg smutte ned i dynerne, og slappe af i min forkvaklede krop, og glæde mig til weekenden, der byder på en kort afstikker til Bedsterne og cocktails med flere skønne damer. 

God Påske!// Over and out

6 kommentarer:

 1. Haven ser så fin ud nu, den skal du nok få glæde af sommeren igennem.

  Jep, har ikke set Titanic siden den kom på DVD og jeg har heller ingen planer om at gøre det. Snot og tårer må gerne blive indenbords herhjemme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Gitte - jeg glæder mig til det bliver varmt nok til at jeg rigtig kan nyde den.

   Hah nej, det er måske også en ok plan. Man skal i hvert fald være følelsesmæssigt forberedt inden man smækker den på maskinen derhjemme, eller sætter sig i biografens røde sæder.

   Slet
 2. Blev SÅ inspireret af dit have projekt, at jeg selv lige har givet altanen en tur :) Mangler dog blomster, men venter lige et par uger ;)Dejlige billeder, det lyder til du nyder påsken.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej hvor godt! Er da glad for at kunne inspirere :P

   Og tak - det håber jeg også du gør :)

   Slet
 3. Håber du har haft en god ude :-) og en dejlig påske.

  Rina
  http://tanke-univers.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du tro jeg har, søde Rina.

   God påske!

   Slet