Afdelinger i Rodebutikken

lørdag den 31. marts 2012

Ninja once again

Ja, så skete det igen. Ninja-movet. Men det vil muligvis glæde et par stykker at høre, at det denne gang trods alt hverken var fra jyden eller S. Næ, det var nemlig fra Handy.

Altså. Jeg var jo til fredagsbar igår med banken. Og blev ret fuld, som jeg plejer. Og hyggede mig virkelig. Og mødte også en virkelig sød ung mand (synes bare "fyr" lyder så dumt??). Gav ham mit nummer.

Nå. Men så tog det ene det andet, og jeg endte med at flyve i en taxa gennem byen, ud til Handy og Husum. Og det var egentlig fint. Kunne bare ikke rigtig overskue "the morning after". Så jeg smuttede imorges, da han stadig sov. Som jeg plejer. Begynder at tro, at jeg har nogle intimitetsproblemer. Hmm.

Jeg smutter igen - skal lige se Big Brother marathon, spille DrawSomething, spise knækbrød og drikke litervis af vand, inden jeg skal til familiemiddag i aften.

Hav en skøn lørdag!

// Over and out

4 kommentarer:

 1. Haha, du er en fantastisk ninja søde Rodebutik! Men hvad sagde Handy til det?
  Gjorde mig også i ninja-finten da jeg var yngre, men synes altid at de kære mænd blev så tøsefornærmet? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Han blev faktisk lidt fornærmet. Men jeg er ligeglad. Kunne altså bare ikke lige overskue det. Hah. Tror dog han har tilgivet mig. Han kom i hvert fald med aftensmad og jordbær her til aften :p

   Slet
 2. Argh, "fyr" er også bare mit ultimative hadeord. Ydrks. Mand/dreng/frækkert er meget bedre!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er altså bare et eller andet helt forkert ved det! Er glad for at jeg ikke er den eneste der synes det.

   Slet