Afdelinger i Rodebutikken

tirsdag den 6. marts 2012

Aarhus din gamle rejekælling

.. Så mødes vi igen.

Tog toget kl. kvalme imorges for at kunne være tilstede til uendelig lang forelæsning med uendelig kedelig underviser, og sidder nu hos Tante, drikker te, og kan absolut ikke få øje på, hvad det er jeg har lært idag, som jeg ikke kunne igår.

Ny viden, hallåååå?

Nårh jo. Har da fået ny viden idag. Uh uh hvad, tænker I så? (nej I gør ej, men det er altså saftigere end det lyder).

Min x skrev. Om noget med nogle regninger. Og så kom vi til at snakke. Om alt muligt andet end regninger faktisk. Vi kom til at snakke om dengang vi var kærester. Og om vores daværende sex-liv. Og nuværende. Indtil han siger, at han synes at min kusine (lyder det her helt skørt? Det er det også. Men du kan læse mere om det HER og HER) er kedelig i sengen. Og at hun ikke gider andet end missionær. Og at han savner vores sexliv. Og så talte vi lidt om at jeg ser en enkelt fyr (jaja, han behøver da ikke kende hele sandheden) og så blev han ellers meget nysgerrig. Han ville meget gerne vide hvad han hed, om han var god, og bla bla, så jeg tænkte at jeg lige ville udnytte situationen - så jeg sagde (helt casual- men man er vel nysgerrig) at jeg da godt kunne fortælle ham hvem han var, hvis han fortalte mig om jeg var bedre end 18-årig kusine uden indvolde. Og det kom der dette svar ud af:

Og ja, jeg indrømmer - det boostede da lige min selvtillid. Den gamle her kan åbenbart stadig hamle op med årgang '93 (seriously? Går de ikke stadig i børnehave??) 

Anyways - jeg kringlede mig herefter udenom at svare på hans spørgsmål. Hæhæ... Og nu har jeg det lidt bedre i forhold til hele dén situation. Ikke fordi jeg synes det på nogen måde er fedt at de kommer kærester. Men at han synes at jeg er bedst og i øvrigt (har han lige skrevet) er klar til at have en affære med mig, er sgu egentlig okay, i teorien. Så kan hun fanme lære at holde sig væk. Og NEJ jeg skal intet have med ham at gøre - men det er nice to know. Og fandens godt bevismateriale hvis hun begynder at té sig til næste familietamtam. Ja. Så ond er jeg. Så kan man bare lade være med at tage mine kærester. (Jeg tør sikkert ikke hvis det kom så vidt. Men tanken er god. Please, had mig ikke?)

Nå, jeg smutter - Aarhus (og Tante) kalder. 

// Over and out 

PS. Jyden skrev i lørdags. Vi aftalte at mødes næste uge, for at jeg kan få mine sko. Absolut ingen "skal-vi-ikke-ses-igen?"-vibes. Røv.

10 kommentarer:

 1. Hold nu kaeft, hvor er du latterlig sej!! Det er saa meget i orden og saa meget niceness at du baade faar noget paa teenage-trunte og X'en indser han kaster guld paa gaden. Og Kusine skulle da - btw - bare tage og hoppe hen hvor peberet gror; Troede virkelig kun det var dem i Jerry Springer, der havde en lav nok IQ til at gafle familiemedlemmers tidligere kaerester.

  Naa men - det jeg egentlig gerne ville sige var at du er for cool!

  Hilsner fra din Dubai-Groupie :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh dejligt at høre fra Dubai! :) Og mange tak - ja det var sgu lidt point til karmakontoen, lige der! Så kan han virkelig lære det. Og nej nej i min familie kan alt ske. Mit liv er tilnærmelsesvis en live soap-opera.

   Tusind tak - Dejligt du følger med!

   // Rodebutikken

   Slet
 2. Hun er fandme selv uden om det, hvis du bruger det der i mod hende!
  Havde nok heller ikke turde gøre det i sidste ende, men at muligheden er der, og at du nu ved hun er røv syg i sengen, det er fandme en sejr!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg vidste ikke om det ville være for små-psyko at tænke det som en genial backup-plan hvis hun begynder at spasse ud.

   OG ja, det er da altid nice at vide at man er champ ;)

   // Rodebutikken

   Slet
 3. Fantastiske beviser at sidde inden med - love it! ;)
  Hils Århus fra Nynne!

  SvarSlet
  Svar
  1. I know - I love it also! ;)

   Aarhus hilser tilbage til Nynne-pigen!

   // Rodebutikken

   Slet
 4. Burde sende hende en lille kopi.... Go for it (altså kopien, aldrig ham - den lort)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep - den samtale skal i hvert fald gemmes til eventuelt senere brug. "jaja, du stjal min kæreste, fint for dig, men han vil stadig kun have mig. HA!"
   Og det beviser oveni købet også hvilket turbonar han er. Win win.

   // Rodebutikken

   Slet
 5. Hahahahhahaaa HURRRAAA Tillykke tillykke tillykke med dine nye titel! Mester rytter! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahah tak - jaa mon der findes en medalje for den slags? Eller en lille pokal måske? ;)

   Slet