Afdelinger i Rodebutikken

fredag den 17. februar 2012

Vi ses, Mor

Idag, d. 17. februar 2012, sagde jeg og min familie farvel og på gensyn til min mor. Og jeg har ikke særlig mange ord at knytte til dette - se bare på billederne, hvor fint det hele var. Solen skinnede så smukt, i kirken og da vi bar hende ud. Præcis i min mors ånd, dansede en solstråle ned gennem vinduet i kirken, ned på kisten, blomsterne, og på min mor.

Efter ceremonien i kirken og gravøl på den lokale kro, tog vi hjem og pustede ud. 
Derefter foreslog jeg, at vi tog op og så blomsterne efter de var blevet lagt på det sted der bliver hendes. 
Og der var så fint. Igen skinnede solen så smukt og stærkt.Er de ikke flotte, blomsterne? Det hele var rigtig smukt, og jeg synes det var en god oplevelse. 5 af mine tætteste veninder kom også og støttede mig - uden dem havde jeg ikke klaret det. 

Nu skal jeg bare synke oplevelserne, og finde mig selv, min sorg, og finde ud af hvordan jeg skal leve med den. Dette citat siger det meste:

"Det værste, andre mennesker kan sige til mig, er: ”Det skal nok gå”. Tiden læger ikke alle sår. Jeg bliver aldrig den samme. Jeg ved godt, at der på et tidspunkt kommer en skorpe på såret og til sidst et ar. Men arret forsvinder ikke, det vil altid minde om, at hun mangler.”
fundet her.

Dog vil jeg sige, at det er ok, når folk siger, at det nok skal gå. Ofte er det ment i bedste mening og som opmuntring, og det skal sgu gå. Forskellen er bare, at det fra nu af, skal gå på en anden måde end før. Og arret vil altid være der. 

"Brikken i puslespillet vil altid mangle. Men det betyder ikke, at det færdige billede ikke kan blive smukt alligevel." 
- Frøken Rodebutik


// Over and out 

6 kommentarer:

 1. Hvor er det bare smukt kære Rodebutik, blomsterne, solen..
  Jeg er virkelig glad for at du fik en "god" oplevelse ud af det, trods alt.

  Og smukke citater, for det vil aldrig blive det samme, og en del af dig vil altid mangle, men du vil have det i hjertet, for man glemmer aldrig minderne, stemmen, duften..

  Death leaves a heartache no one can heal, love leaves a memory no one can steal.

  Kram

  SvarSlet
 2. Jeg har næsten ikke nogle ord. Jeg synes det er nogle rigtig smukke billeder og jeg synes du har taklet det rigtig flot.

  SvarSlet
 3. Meget meget smukt. Både blomster og ord. Tror ikke jeg havde tacklet det så flot som dig. Du har en god indre styrke....

  SvarSlet
 4. puha hvor er det smukt!

  tanker herfra.. :-)

  SvarSlet
 5. Det ser meget smukt ud, af en komplet uretfærdig situation at være. Dejligt med solskin, og smukke blomster (:

  - Kit

  SvarSlet
 6. Kom frem til dette via dit hurra for fanden indlæg. Det er nogle virkelig smukke billeder.
  Jeg mistede min far for knap en måned siden og har det på samme måde med de der "det skal nok gå" kommentarer. Selvfølgelig skal det nok det, men det er jo ikke det, det handler om. Selvom det går, vil der for evigt mangle noget i mit liv. Min far! Og det tror jeg aldrig helt jeg kommer over.

  SvarSlet