Afdelinger i Rodebutikken

lørdag den 4. februar 2012

Nu lever jeg lidt igen

.. Har fundet min cykel, men stadig intet buskort. Tilgengæld har jeg sat halvdelen af København til at lede efter det. Inklusive (og i særdeleshed) Handy, der går op i det med liv og sjæl. Han har ringet rundt til de forskellige barer jeg var på igår (jep, det er i flertal), og har lovet at smutte forbi dem alle sammen og spørge efter det. Jamen altså. Han er sgu da sød.

Nu sidder jeg bare og argumenterer med mig selv om hvorvidt jeg skal trodse sibirisk kulde og truende minus på kontoen, og cykle ned og købe noget junk. Og venter på at Handy ringer. Vi skal måske ses senere. Jeg mødte ham igår.

Jeg tog med mine kolleger på Guldhornene efter arbejdstid igår, og hyggede mig til kl. ca. 2.00 i godt selskab, involverende fulde chefer, rige kolleger og en helvedes masse procenter. Der var vist noget med utallige et bodytequila, en invitation til Paris og et Diners kort. Der var noget med en chef i en pigeblazer, en chef med sin hånd på min røv, og en chef der talte om sex. Sådan er mine chefer bare.
Da folk begyndte at dejse om, tog jeg på Tørstbar for at finde Handy. Fandt ham ikke lige med det samme - men fandt... S. Ja hurra hurra. Lige dér på Tørstbar med sin kammerat, med shots i hånden og skævt smil på læben. Får kvalme bare ved tanken. Og herfra blev det hele sådan lidt dumt. Vi tager det i punkt-form:
1. S spørger om jeg skal med på Heidis?
2. Jeg kan ikke finde Handy, så i min brandert virker det som en KAMP god idé.
3. På vej ud fra tørstbar finder jeg så Handy, og går tilbage med ham og får en drink.
4. Jeg modtager bootycall sms fra S - om jeg ikke skulle med ham hjem?
5. Gæt selv hvor jeg endte.. Jeg er en idiot. Men I har ikke hørt det værste endnu.
Kan I huske de der fetishes? Kan det blive værre? Jep, det kan det godt. Det skete igen. Han bad mig om at slå ham. I hovedet. Men det vidste vi jo godt. Han valgte så bare lige at sætte trumf på, ved at bede mig om at stikke en finger... I... I ved.. Ja, ligepræcis, i nummeren. Seriously?! Fucking seriously?! Og så faldt idioten i søvn, midt i det hele. Abe.

Nu vil jeg tage mig sammen - for Handy har lige skrevet, at han synes jeg er fucking skøn, og at han gerne vil se mig i aften.

Hav en dejlig lørdag!

// Over and out

16 kommentarer:

 1. Slå ham i hovedet!??? Oh my fuckin god!! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep jep. Jeg tiltrækker åbenbart freaks.

   // Rodebutikken

   Slet
 2. Han er altså rimelig freaky, ham S! Nu er det vidst også helt slut med ham, ikke? ;) Jeg synes du skal holde dig til Handy fremover, det virker som om der er en smule mere potentiale i ham.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja han er altså bare et freakshow. Jeg LOVER højt og helligt ved min blog, aldrig at ende i hans seng igen. Slut.
   Og du har ret - Handy er der potentiale i. Jeg skal se ham om lidt. OG han har fundet mit buskort, efter at have vadet hele Vestergade igennem. Så sødt.

   // Rodebutikken

   Slet
  2. Det vil jeg så holde dig fast på søde Rodebutik! :)
   Ja, nu skal du lige tage at nyde at du virkelig har fundet en mand med potentiale! ;) Ej, hvor dejligt. Han er altså værd at holde fast i så!

   Slet
 3. Man skal ikke love mere end man kan holde kære Rodebutik! Haha.
  Men ham Handy lyder nu ret fin.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahah nej det er jo det! ;) Ej nu har jeg lovet Lullie det, så må jeg hellere (forsøge) at overholde det ;)
   Ja han er nu sød. Jeg skal mødes med ham nu!


   // Rodebutikken

   Slet
 4. haha fedt liv du lever for tiden! keep going! :)

  S

  SvarSlet
 5. Slut med at slå dig løs og "date" flere på én gang (American style). Nu holder du dig til Handy. Blev der sagt ;)
  - får jo helt ondt af dens stakkels knægt der vader rundt og leder efter dit buskort, mens du "morer" dig med bizar sex ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen jeg er jo mig - SÅ svært kun at holde sig til en enkelt ;)
   Men altså - jeg fik også dårlig samvittighed, trods alt. Så slut med bizar sex! (med mindre det viser sig at Handy er til tissex eller sådan noget. Jeg håber det ikke - men det er jo mig, så det ville knap undre mig hvis jeg havde fundet endnu en freak!)

   // Rodebutikken

   Slet
 6. Ha ha haaaaaaaaaaa!

  Du er jo værre end mig! Love it!

  Men hvordan var det lige, at du endte hjemme hos freaken, når Handy nu også var i byen? Og har han ikke undret sig over, hvor du blev af?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er værre end de fleste, søde City Chick.

   Jamen jeg er glad for du spørger. Tror det var en af den slags beslutninger som virker enormt gode kl. 3.00 og med 4 tequilashots i årene.

   Desuden så tror jeg at jeg mistede list tålmodigheden med Hr. Hansy i fredags - manden virkede som om han slet ikke turde tage skridtet videre. Og så må jeg jo finde den slags et andet sted (føltes meget rigtig på dét tidspunkt. Knap så rigtigt nu)

   Han sagde da også at han var lidt forundret over at jeg havde lavet en houdini, men undlod at fortælle hvor jeg var smuttet hen.

   //Rodebutikken

   Slet
 7. Hej Frk.rodebutik.

  Jeg elsker din blog, synes den er helt fantastisk, synes det er herligt at se at der er andre folk end mig der ikke har helt styr på det :D

  Derfor har jeg også givet dig en blogaward, hop over på min blog for at se den

  http://frkholm9000.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise,
   Hvor er du bare sød - tusind tak for rosen!

   Og neeej hvor fint! Mange tak! Den er jeg sørme glad for - jeg smutter straks over og besøger dig!

   // Rodebutikken

   Slet