Afdelinger i Rodebutikken

søndag den 15. januar 2012

... ooooog galde

Jeg er så mother fucking træt af, at folk ikke bare kan holde deres kæft hvis de ikke har noget godt at sige. Så ti dog stille! Hvad får du ud af, at fortælle mig at det der ville du ikke gøre, og det der synes du ikke er fedt? Jamen ved du hvad, så er det da godt, at du ikke tvinges ud i de, åbenbart horrible, ting jeg vælger at kaste mig ud i.

Det må sgu være anstrengende sådan hele tiden at skulle passe på, ikke at gøre noget der er alment acceptabelt, og i øvrigt dødkedeligt, og desuden være kedsomhedspoliti for os andre.

CHRIST!

Og slut på galde.

Hav en skøn eftermiddag!

// Over and out

4 kommentarer:

 1. Hvem brokker vi os over søde Rodebutik?
  Men jeg kender det alt for godt! Folk kan bare godt lide at blande sig i andre folks sager, for at få det bedre med sig selv, tror jeg!
  Eller fordi de tror at det får dem til at fremstå lidt sejere end man selv er.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi brokker os bare over folk der åbenbart får det godt af at fotælle folk (læs: mig) at "Det der ville de i hvert fald ikke have gjort!" Jamen altså, hvad kan jeg bruge det til? Så er det da alletiders at du ikke er tvunget til at gøre det jeg gør! Kristus altså. Men ja, jeg tror du har helt ret. Det så de lige kan få det lidt bedre med sig selv/ virke lidt sejere. Lige præcis. Dumt altså.

   // Rodebutikken

   Slet
 2. Jeg gad godt opleve bare halvdelen af dine oplevelser ;-) især dem der Ikke er acceptable!! Hi hi

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen de giver smag til livets ellers kedelige kildevand, kan jeg sige dig! Selvom jeg nogengange ser mig i spejlet og tænker: Hvorfor er det altid mig der laver fuck-ups? Hvornår er det de andres tur? Men det går nok. Jeg oplever bare nogle lidt... alsidige dele af livet.

   // Rodebutikken

   Slet