Afdelinger i Rodebutikken

fredag den 13. januar 2012

.. Og så lidt om mænd.

Nemlig. Alle mænd i mit liv er idioter. Lad os lige kridte banen op engang:

Hvem?
X: Røvbanan.  Hvorfor? Ringer og kaster sig ud i laaahaang undskyldning(?)/ forklaring på hele kærester-med-kusinen/Paris-turen. "Jamen det var jo bare fordi hun har fransk i skolen - vi lavede ikke noget".
1. Hvorfor fortæller du mig det? 2. Det faktum at hun har fransk i skolen, minder mig igen om, hvor ung hun er (18?! Seriously?!) 3. Jeg er pænt ligeglad. Virkelig. Og så håber jeg, at hendes cykel er flad og X's yndlingstrøje krymper. JA, sgu!

S: Røvguitar. Hvorfor? Besked til Rodebutikkens telefon igår: "Jeg er ærlig talt lidt træt af dig". Nå. Jeg har været træt af dig længe. Det hele bundede så i, at han mente at jeg unødigt havde blandet mig i hans drama (som han i øvrigt OVERHOVEDET ikke mener er et drama. Nej nej, bevares). Spurgte jo bare, din klovn. Endte med lidt huggen frem og tilbage, men afsluttedes med noget vi-lader-begge-som-om-at-vi-er-ovre-det-nu-og-er-gode-venner-smileys. Jaja. Gå nu væk.

P: Røvspiller. Hvorfor? Bare fordi. Han er jo bare irriterende, på den irriterende måde.

NZ: Røvhul og andre ting med røv. Hvorfor? Fordi han bare knuser mit hjerte og så synes at alt er fint og vi da sagtens kan ses og være venner. Lad nu vær'. Tag ad helvede til igen tak, det ville være nemmere for os begge to. Helst Sydpolen. Eller Minsk.

Har med succes uddelt mine muffins til lille akavet to-mandsafskedsceremoni med klammo chef. Fik dog gave - Kuffert med bodyshop-produkter. Slet ikke ringe faktisk. Så var det ligefør jeg godt kunne leve med hans sleske kommentarer til mit snarligt genoptagne studieliv med tilhørende druk, hor og ballade. (som han har et billede af, er det eneste jeg foretager mig. At det er noget nær sandheden, behøver han jo ikke at vide).

Nu vil jeg læne mig tilbage, nyde solen i Husum, betragte ganske almindelige Husumgensere gå forbi - Heriblandt mand kørende baglæns i kørestol,  og to kampslidte, solarieristede tøser der forsøger sig med en parallelparkering med tilhørende råb: "Ikke DEN vej Tina!" "Hvad vej SÅ, Lone?!" (det kan sagtens blive ved i en tyve minutters tid).

// Over and out!

16 kommentarer:

 1. Hvor er der dog mange røvbananer i denne verden... næsten altså for mange altså.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er i hvertfald langt mellem de gode! Min mandlige kollega hilste mig også lige imorges med et: "Hvad er det dog for nogle sko du har på?!" Øh jo tak.. (Det er dem ude til venstre jeg har købt. Dem kunne han så ikke li. Men hvem har tastet dit nummer, din røvbanan? Mænd!

   // Rodebutikken

   Slet
 2. Det lyder som det udvalg af tudser jeg også har været igennem.
  Tror bare man skal igennem en mindre eller større bunker nar-huller inden man finder ham man ikke kan leve uden :)

  Og hey, du er fantastisk i dig selv ;) Det behøver du ikke en mand til at fortælle dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror så bare at jeg er en af dem der skal igennem en af de større bunker. FML.

   Men jo tak for selvtillidsboostet - det kan jeg li'! ;)

   // Rodebutikken

   Slet
 3. Åh, hvor jeg dog kender det søde Rodebutik. X er da også en nar, hvad er det for noget søforklaring han er ude i?! Fordi hun har fransk i skolen? Arjmen, come on!

  Og NZ, han må altså lige spænde ballerne! Hvorfor er det alle fyre tror at man godt kan være venner? Sådan nogle bør bare skride af helved til.
  Vi skal nok finde de fyre der rent faktisk fortjener os, på et tidspunkt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja han var helt væk. Spurgte ham også hvorfor det lige var at han mente jeg skulle have dén forklaring. "Fordi jeg virkede så sur" No shit, Sherlock?!

   Jamen jeg ved det ikke. Eller jo det ved jeg godt. Det er fordi de vil beholde den potentielle chance for at få sex. Idioter.
   Nemlig! Og indtil da så drikker vi, hygger os, og er fierce and fab uden dem. På SU. Bum!

   // Rodebutikken

   Slet
  2. Havde han regnet med at du var vildt lykkelig på hans vegne over at han tage på romantisk tur til Paris med din kusine eller hvad?

   Det er lige præcis det vi gør! Og som jeg plejer at sige 'Man klarede sig fint før dem, så kan man jo også klare sig fint, når de nu ikke er der længere!'

   Slet
 4. Og bare lige fordi, så tjek lige det her
  http://psychofactz.tumblr.com/post/15768873075
  (: Så får man det lidt bedre med sig selv, når man kalder dem grimme ord.

  SvarSlet
 5. Nu har jeg i går læst din blog fra ende til nu - sådan næsten i hvertfald.
  Og jeg har sådan lyst til at sige: Drop alle 3! Find nogen A,T og O mænd eller noget i den retning, dem du nævner lyder simpelthen så flade og du lyder bestemt til at fortjene langt bedre!!

  Rina: http://tanke-univers.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er nogle klaphatte alle sammen. Så nu rydder vi ud. Dropper dem alle og finder noget nyt. Nemlig. Og mange tak for de pæne ord.

   // Rodebutikken

   Slet
 6. Jeg fandt din blog for et par dage siden, og har nu fået den læst igennem, skide god blog.
  Du er ude for en masse må jeg sige. Og jeg melder mig også på det hold, der siger stem; S, P, NZ, X - langt væk! De holder ikke. Hvad tror de selv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for rosen :)
   Jaja jeg oplever ikke småting. Men jep, vi stemmer alle de idioter ud, og så må vi have nogle nye forbogstaver på banen. Fraaaaa NU af! De er nemlig ikke værd at samle på.

   // Rodebutikken

   Slet
 7. Det ser jeg frem til at læse om ; - )

  SvarSlet
 8. miss you Røvguitar;) fab word

  SvarSlet
  Svar
  1. Miss you too! Fantastisk ord <3

   // Rodebutikken

   Slet