Afdelinger i Rodebutikken

fredag den 13. januar 2012

Om rastløshed og billeder

Godmorgen! Jeg har lavet lidt om på bloggens design. Jeg ved ikke om jeg kan lide det endnu, så ændrer det måske igen senere. Sagen er den, at jeg bliver ufattelig hurtigt rastløs, og så skal der bare ske noget. Og det går ofte udover møbleringen i mit hjem, systemerne i mit klædeskab, og nu, bloggen. Så hvis der også ligner en rodebutik på den dårlige måde herinde, så undskylder jeg på forhånd.

Dagens famøse blog-challenge er: "Et billede du selv har taget". Og her vil jeg så indskyde, at det er ret så svært at komme med et interessant billede, med mindre man for nyligt lige har stået på toppen af Kilimanjaro, surfet på Hawaii eller trykket Obamas hånd. Og jeg har altså ikke haft nogle af tingene på programmet her i Husum de seneste dage, kan jeg ligeså godt afsløre. Her er vi mere ude i en tur i Netto, som ugens højdepunkt. Så I må leve med et par dødssyge billeder af mine knap så vellykkede muffins til min sidste dag i mægleren:
De ligner jo... Ja. Men det er smagen der tæller, ikke?!

// Over and out


7 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Åh Doktor S, du fedter! But I like it! :D

  // Rodebutikken

  SvarSlet
 3. Er det nu jeg skal sige at jeg rent faktisk har stået på toppen af Kilimanjaro? :D
  Men dine muffins ser virkelig lækre ud! Sådan kunne jeg godt bruge i dag. Jeg er også selv rastløs, hvilket får ud over hele min lejlighed. Kan man godt kalde det forårsrengøring i januar?

  SvarSlet
  Svar
  1. NEJ, Lullie, SSSH! ;)
   Tak - de smager faktisk også ok! Jeg er lidt imponeret over mig selv.
   Jaja - tidlig forårsregøring. Solen skinner jo også! Så må man godt.

   // Rodebutikken

   Slet
 4. Hej Frøken Rodebutik - Først og fremmest vil jeg bare sige, at du har en super god blog, og at du skriver virkelig godt.

  Angående dit design, synes jeg måske du kunne vælge noget mere simpelt, men alligevel med et eller andet "rodet" over det, så det vil passe til navnet.

  I hvert fald held og lykke med bloggen fremover, den skal helt sikkert nok blive til noget stort, jeg følger i hvert fald trofast med :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej :) Mange tak - hvor er du sød :)

   Og tak for feed back omkring designet - jeg tror jeg skal sidde med det imorgen (mangler alligevel en overspringshandlig for det eksamenslæsning, der) - så vil jeg prøve at se om jeg ikke kan gøre det lidt enklere, på den rodede måde ;)

   FEDT du følger med, og mange gange velkommen :)

   // Rodebutikken

   Slet