Afdelinger i Rodebutikken

fredag den 6. januar 2012

Meningen med mit blognavn

Ja, bloggen har jo faktisk to navne. For den hedder "En studerendes Bekendelser", men skrives af mig, med mit navn, Frøken Rodebutik.

Begge navne er jo egentlig et udtryk for en rodet studenter-tilværelse med alle de oplevelser man normalt ikke fortæller om. Et lille fristed, så at sige.

Så det må egentlig være meningen med mit blognavn. So simple as that.

Jeg skal i øvrigt til "Julefrokost" med studiet i aften. Og det bliver jo slet ikke akavet (ha ha.)
S kommer, og P kommer muligvis også, samt P's ekskæreste, så der er lagt op til en festlig aften. Nu ser jeg på det. Jeg dukker op, spiser lidt mad, tager en øl, og hvis det bliver nedern, smutter jeg bare. Slut. Gider ikke bruge min tid på jalousidramaer, awkwardness og gamle sår. Så det må være planen.

Vil jo faktisk også gerne være nogenlunde frisk imorgen, så jeg kan få læst lidt til den lorteeksamen. Virkelig. Skal altså snart have læst. Skal op om halvanden uge!
Tis.

Hav en fantastisk fredag - solen skinner, så det er bare om at nyde det skønne (men mega for sygt kolde) danske vintervejr.

// Over and out

2 kommentarer:

 1. Sikke en Rodebutik, og fed besked, kort og konkret ;) haha, håber at du klarer tømmermændene.
  Kram fra Hawaii

  SvarSlet
 2. Jo tak, de er ved at være ovre - heldigis. De moralske tømmermænd hærger dog stadig ;) Men man kan da ikke sige at jeg ikke udtrykker mig klart ;) For helvede altså.
  Jeg håber Hawaii er SKØN!

  // Rodebutikken

  SvarSlet