Afdelinger i Rodebutikken

lørdag den 7. januar 2012

Hvorfor blogger Rodebutikken?

Hey y'all!
Puuuuhaa... Aldrig mere shots. Aldrig mere honningsnaps. Den der studie-julefrokost ikke? Det stak af. Helt af. Det var egentlig rigtig hyggeligt. Det jeg kan huske af den. Vi spiste mad, hyggede, snakkede, drak snaps, hilste på den nye pige, og drak. Vi drak meget. Så meget, at den første gik under og lå og knækkede sig klokken 21.30. Og så var stilen ligesom lagt. OG jeg blev fuld. MEGET fuld. Den nye pige drak fanme som et hul i jorden! Jeg måtte kapitulere til sidst, efter 3 omgange shots.
Dog gik det ganske udmærket, med både P og S i rummet. Talte slet ikke med nogen af dem faktisk. Sms'ede lidt med S i løbet af aftenen, fandt jeg ud af her til morgen. Nogle meget underlige beskeder. Har åbenbart skrevet til ham: "Kun sex. Ja eller nej" Flot Rodebutik, rigtig fint. Slet ikke pinligt. Han har så åbenbart ringet til mig og skrevet senere, efter jeg er taget hjem (heldigvis). Så ingen lovin' til ham. Men hjemturen var også lidt af et marathon, involverende nogle rulletrapper, en natbus, et forkert stoppested, en meget slingrende cykeltur og en mistet nøglering. Men kom da hjem. Er så idag vågnet op til kvalme, en dundrende hovedpine, en "hahahah var du fuld igår?!"-besked, og en tå jeg ikke kan mærke (!?). Men har det jo egentlig meget godt. Og hvad ville en fest også være, uden minimum ét fuck-up fra Rodebutikkens side. Jeg er bare stolt af, at jeg ikke knaldede nogen. Hurra for mig.
Nå. Nok om det.

Så er vi jo også nået til den 7. udfordring i Rodebutikkens store Blogchallenge, som lyder:
Historien om, hvorfor du blogger.
Åh ja. Hvorfor blogger Rodebutikken. Jeg tror hun blogger for at vise, at man ikke er alene hvis man synes at man har et rodet liv. At en studentertilværelse bestemt ikke behøver at være kedelig. Og i sidste ende, nok en form for selvterapi. Man bliver sgu nødt til at komme ud med det, når man oplever så mange åndssvage ting som jeg gør. Så det er egentlig det. Og så er det jo bare sejt hvis der er nogen der gider følge med i mit rod. Er I der? Er der nogen derude? Halååå?

Kan I have det skønt, jeg vil putte mig ned i en rede af dyner og tæpper, iprener og tøsefilm. Og kan ikke afvise, at der senere sniger sig en pizza med i sengen. Gotta love tømmermænd. Og det der læsning til eksamen? Imorgen...

// Over and out!

6 kommentarer:

 1. Jeg elsker at følge med i dit rod, søde Rodebutik! :D Det gør at jeg ved jeg ikke er den eneste med en rodet tilværelse.

  Men hensyn til julefrokosten, så kan vi sgu alle komme til at sende sådan nogle sms'er, men jeg har lært af drengene at når der er snaps indblandet så tæller alt det man laver ikke. SÅ det skal du bare holde dig til. Og så længe du sov alene og ikke knaldede noget, så er det jo fint!

  SvarSlet
 2. Den regel med snapsen, kan jeg godt li'!
  Og hvor er jeg glad for du gider at følge med :)

  // Rodebutikken

  SvarSlet
 3. Det kunne sgu være sjovt at feste med dig. Du giver den sgu gas...

  SvarSlet
 4. Det er ikke ordet, Kim. Noglegange ville jeg ønske at jeg kunne tage den bare lidt mere med ro når jeg er ude, men det er bare som om at det aldrig rigtig lykkes.

  // Rodebutikken

  SvarSlet
 5. Fantastisk!
  Snaps? Det skal man holde sig fra... Se bare her: http://sneglcille.dk/2011/12/09/haps-haps-haps/

  SvarSlet
 6. I know the feeling, Sneglcille. For fa'en da!

  Jeg har nedlagt veto mod snaps. (lige indtil næste gang)

  // Rodebutikken

  SvarSlet