Afdelinger i Rodebutikken

torsdag den 19. januar 2012

Godmorgen!

Et morgenfriskt indlæg herfra - jeg er jo også bagud!

I får med det samme challengen fra igår: 3 ting i dit hjem, du ikke kan undvære.


1. Jeg kan ikke komme udenom at vise mit elskede skrivechatol frem. Jeg fandt det i en snusket kældergenbrug på Østerbro for nogle år siden, til blot 300 kr. Og jeg kunne simpelthen ikke forlade det. Så jeg fik far til at komme med trailer, og fik det bugseret hjem i Rodebutikkens mansion. Og her er det så:

2. Nummer to ting må være min gamle stol, jeg fik i julegave af min far, en del år tilbage. Den er bare så fin, og malet helt i sort, synes jeg dens gamle udseende går fint i spil med mine nyere møbler. Og så er den skøn at sidde og arbejde i.


3. Nummer tre må (selvfølgelig, og lettere kedeligt) være min mac. Hele mit liv er på denne computer, så jeg dør virkelig hvis den ikke er her. (drømte faktisk i nat at den blev stjålet - og vågnede meget forskrækket, og måtte liiige tjekke at den nu også lå ved siden af mig. Jaja, jeg sover med min mac i sengen. Meget romantisk og tæt forhold jeg har til min computer, åbenbart.)


Og så mangler jeg jo også dagens challenge: Tag et screenshot af dit skrivebord:


Billedet i baggrunden er et jeg har fundet på en anden blog, men kan simpelthen ikke huske hvilken! Så hvis vedkommende der har taget billedet ser det, så: Sejt billede, jeg håber jeg må låne det til at pryde mit skrivebord. Og undskyld for at glemme dit blognavn. Amen.

Nu vil jeg hoppe ud af dynerne og agere hvid tornado - jeg får min skønne gymnasieveninde på besøg til Chai-te her til formiddag, og har derudover en sushi-date iaften med min søde Gudmor. Så her må godt se bare nogenlunde ud. Er ikke sikker på det lykkes, men kan da prøve.


// Over and out

2 kommentarer:

  1. jeg er temmelig vildt med det der billede også :) vil du ikke lægge det op på bloggen, så vi andre også kan få det til at pryde vores skrivebord :)

    SvarSlet
  2. Jeg kan forsøge at finde frem til hvor jeg har støvet det op henne - så skal jeg nok adressen op :)

    // Rodebutikken

    SvarSlet