Afdelinger i Rodebutikken

mandag den 23. januar 2012

Et billede der får mig til at smile + Beslutning


Først: Blogchallenge. Et billede der får mig til at smile. Det er faktisk ret svært, når alle mine yndlingsbilleder ofte er fyldt med dejlige, glade, fulde mennesker. Men jeg har fundet to rigtig skønne billeder (kan jo ikke begrænse mig), som bringer rigtig dejlige minder frem.

Det første her er taget til studiejulefrokost sidste år, og var vægdekoration, det sted vi holdt festen. Jeg synes den er genial, og jeg husker, at en del tid gik med at gå fuldstændig i spåner af grin over denne, samt et hul i en håndvask (just don't ask).

Dette billede er fra en studietur til London med studiet - vores såkaldte "Fællespulje". Alle lagde mønter i, sedler, og nårh ja, klassens smart-ass (P) smed sit dankort med kode i puljen. Behøver jeg at sige at det blev en meget, meget våd aften/tur? Der var vist også noget med en ildebrand, en shampooflaske og en helvedes masse drikkepenge. 

Og så til den der beslutning. Ih. Kan man ikke tilkalde en jury i den slags spørgsmål? Min jury må lige nu bestå af mig selv, min veninde og jer og jeres kommentarer. 
Hold kæft jeg glæder mig til at jeg bliver voksen, og kender de rigtige svar. 

Nå. Tror sgu jeg gør det? Skal jeg? Ja. Jeg gør det. Men uden nogle dikkedarer! Skal ikke lave noget med en optaget mand. Burde i det hele taget holde en pause fra mænd. Men altså, ikke. 

Så nu er planen:
1. Gå ud og spis
2. Hyg dig
3. Gå HJEM! (Og ja, det er hjem til HUSUM, og hjem ALENE)

Det er da en ok plan ikke? Åh Gud... Nu er det i hvert fald aftalt:

("Handy" er hans kælenavn fra gamle dage. Den historie kan I få en anden dag. Det var noget med nogle trommer, en ladvogn og en iver for at imponere).

Men nu er der no way back! 

Jeg smutter. Skal lige fortryde en hel masse gange, og så skal jeg på arbejde.

// Over and out


4 kommentarer:

 1. Hmmmmm - jeg hælder mest til teorien: "Er du i tvivl er du jo ikke i tvivl" og så skal man holde sig væk...

  Men der kan jo være vægtige grunde fx er han the one that got away, for så er du jo næsten nødt til at gå tilbage og tjekke det ud.

  Men der er jo også muligheden for at du gør det, fordi du keder dig - og så er det måske ikke en eks, du skal hive frem (selvom det er både nemt og bekvemt)

  For du gider helt sikkert ikke være hans sidekick, når Frække Frida er på aftenskole om torsdagen, vel?!

  :-)

  SvarSlet
 2. Ja altså - der er bare noget uafsluttet. Og jeg er bare for nysgerrig til at lade det være.
  Men ja, det kan være. Så jeg skal lige passe på - for jeg gider altså ikke være pauseklovn. Hahah som du dog kan sige det. Fantastisk. :D

  // Rodebutikken

  SvarSlet
 3. Tilgengæld er jeg ikke for fin til at vente spændt på referatet :-) !!

  :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hah, det skal du nok få!

   // Rodebutikken

   Slet