Afdelinger i Rodebutikken

tirsdag den 3. januar 2012

En yndlings-pynte-ting i hjemmet, og dets historie

Jah, så blev det den 3. og nu skal I høre historien om en pynte-ting. Egentlig er jeg lidt i tvivl om, hvad der er min yndlingspynteting.

Men en af de ting jeg er rigtig glad for, er mit fine nøgle-fuglehus, som ikke alene er dekorativt, men også yderst funktionelt. We like that. Jeg er den type der smider alt væk. Telefoner, jakker, punge, penge, kort, sko og ja, nøgler. Men efter jeg har fået dette fine fuglehus fra ILVA af min mor, har jeg sparet adskillige minutters desperat endevending af lejlighed for at finde nøgler. For de er lige der, sammen med fuglen i fuglehuset. Så forsvinder de i hvert fald ikke herhjemme. Og så kan fuglen i øvrigt også bruges som fløjte.

Jeg var i øvrigt ude ved NZ igår. Skulle hente et par glemte øreringe. Jeg havde bestemt bare at være kold og nægte at gå med ind. Holdt det næsten. Efter han havde "plaget" mig om at komme med ind i 5 minutter, gik jeg med til at stå i gangen (med overtøj på! Vigtig detalje) og høre hvad han havde at sige. Og jaja, det viser sig, at han "er bange for at binde sig". Fortæl mig noget jeg ikke ved. Men at han håbede at vi kunne ses og lære hinanden og kende sådan "lidt forfra". Øhm. Kan ikke lige se hvad det skulle hjælpe. Sagde til ham, at så måtte han tage initiativ. Jeg gider ikke. Så nu må vi se. Jeg er i hvert fald færdig med at skubbe på.

Hav en fantastisk dag! Nu vil jeg smutte ud og hygge lidt med en veninde, inden arbejde.

// Over and out!

4 kommentarer:

 1. Hvor er du sej søde Rodebutik! Synes virkelig det er godt gjort af dig at stå ved at du ikke skulle med indenfor og så kun gå med ind i gange, med overtøj på. Jeg hader altså den der smøre med at 'jeg er bare bange for at binde mig'. Hvad helved er det de er bange for? Det er jo ikke fordi vi binder dem på hænder og fødder lige så snart man er kærester. Men det er vidst lidt de de tror. Mænd..

  SvarSlet
 2. Ih tak søde Lullie. Jeg følte mig faktisk også pænt sej da jeg gik derfra. Fanme om han skal tro noget! Næhæ.
  Nej de er nogle fjolser. Padder.

  // Rodebutikken

  SvarSlet
 3. Vi har samme nøglering ;) Jeg har bare den fine sløjfe i hvid!

  SvarSlet
 4. Tillykke med den gode smag ;) Dog mistede jeg den i fredags på min fulde-færd :( Den var i hvert fald væk da jeg vågnede igår. Må have mig en ny.

  // Rodebutikken

  SvarSlet