Afdelinger i Rodebutikken

mandag den 9. januar 2012

Dagens Challenge: Hvad har du lavet idag?

Jamen altså, jeg ved godt at klokken endnu ikke er så mange, men har da oplevet rigeligt idag alligevel. Eller jeg har sladret en del. Sådan er det jo tit med fester og mandagen efter - Så kommer sandhederne på bordet. Har skrevet hele formiddagen med min veninde fra studiet, som arbejder med endnu to andre fra klassen. Og Holy Moly, om de havde lidt at fortælle om i fredags.
Det viser sig, at S har været lidt omkring. Jeg spurgte ham i lørdags efter han havde kommenteret på min fuldebesked (for helvede), om han var taget hjem med nogen - mest for sjov. Han svarede at det var han i hvert fald ikke. Okay okay. Men så viser det sig så idag, at det er i hvert fald løgn. Den lille gris. Det er sådan her vi tror at hændelserne har fundet sted:
- Han har flirtet med klassekammerat SA hele aftenen
- Han har "snakket" med L (endnu en studiekammerat af hunkøn) hele aftenen
- Han har ringet til mig for at reagere på min famøse fulde besked
- Da han ikke har fået svar, har han spurgt SA om de skulle tage hjem sammen, eller om han bare skulle tage med L (I shit you not, det er tilnærmelsesvis sådan han har sagt!)
- SA svarer nej, og han endelig skulle tage hjem med L, for hun gad ikke være nummer 2 (make that number 3, my girl)
- S tager hjem med L, som tidligere på aftenen åbenbart er gået helt i spåner over, at S og SA har snakket med hinanden, og har grædt over det. Jamen velkommen til 7. klasse.

Så som I kan se (hvis I kan holde styr på forbogstaverne), så har S haft travlt. Helt ærligt. Hvad er det dog for et horehus jeg befinder mig i?

Noget andet er, at hvis L går helt i krise over at S og SA bare har snakket sammen, så vil jeg da slet ikke vide hvordan hun reagerer hvis hun finder ud af at S og jeg har knaldet. Eller rettere: Det gad jeg HERRE godt vide, faktisk. Hold nu op hvor gad jeg godt se hende gå helt amok på ham. Hæ hæ... Jaja, lad os se hvad der sker. Han nægter naturligvis alt.

Jeg glæder mig sørme til at følge udviklingen i denne lille live-soap opera; især når vi starter på studiet igen om to uger. Bumbum... Hæh. For rygterne peger jo efterhånden på allerkraftigste vis i retningen af, at L er HELT skudt i S. De har jo også været lidt sammen før - kysset i hvert fald. Der er så usikkerhed om, om de har lavet mere end det. Indtil i fredags altså. Tror SÅ meget at de har knaldet. Så det bliver spændende at følge.
1. Bliver de kærester?
2. Hvad sker der hvis L opdager det med mig og S?
3. Kan S overhovedet lide L udover jeg-boller-dig-gerne-men-vil-ellers-være-fri-af-forpligtelser-måden?

Spændende spændende!

Det, samt en tur i Føtex og handle frokost amok på chefens regning med min kollega, er sådan set det jeg har udrettet idag. Indtil nu.

Nu vil jeg forsætte min heftige sladre-emailkorrespondance og hygge på arbejdet- Det er som om at mit humør og indstilling overfor praktikken er hævet lidt efter det gik op for mig, at det er min sidste uge i det her bedrageriske, sexchikanerende rottehul. We like.

// Over and out

5 kommentarer:

 1. Hold da op for noget sladder! And I love it! :D S er da en værre en, når han sådan siger til dig at der ikke har været noget, og han så har tilbudt sig til ind til flere alligevel. Godt at du ikke var sammen med ham. Det kunne være virkelig sjovt, hvis hun fandt ud af, at du og ham har været sammen. Hun vil sikkert gå helt i spåner, hvis hun begynder at tude over han snakker med en anden pige.

  SvarSlet
 2. Haha uuuh yes! WE LOVE IT! Jeg ELSKER at du tænker på præcis samme måde som mig - jeg gad SÅ godt se hvordan hun reagerer, hvis hun flæber bare han taler med en anden. HAHA. Mig og min studieveninde har lidt aftalt på et tidspunkt "at komme til" at afsløre det. Sorry, men jeg bliver altså NØDT til at se hvad der sker :P Hun eksploderer jo!

  Men ja, han er sku lidt af en player ham S! Skrev så til ham og spurgte om rygterne var sande. Han nægetde alt og blev PISSE sur. Haha. Og så tog fanden bare ved ham. Nej det havde han satme ikke, og hvad jeg byggede det på, og jeg piskede en stemning op, og det gad han fanme ikke finde sig i. Okaaaaay, slap lige af.
  Så nu er han sur ;) Haha. Jaja, gotta love the drama.

  // Rodebutikken

  SvarSlet
 3. Haha, jamen det er jo fantastisk :D Der er heller ikke det sladder på mit studie som jeg ikke kender til! Uh, det vil jeg glæde mig til! Hun kommer jo til at gå helt amok tror jeg. :P
  Det er sgu sjovt, drenge er fuldstændig 'benægt, benægt, benægt' lige meget hvor tydelige beviser man har på dem. Mens vi bare er sådan lidt, jaa, det skete sgu og hvad fanden, jeg er ikke lige stolt af det, men shit happens. Tror du han bliver kærester med hende?

  SvarSlet
 4. Hæh, mit arbejdsliv er altså kedeligt i forhold til jeres studieliv. Her er bare ingen sladder what-so-ever :-/

  Faktisk har jeg lidt ondt af pigebarnet. Hun er jo tydeligvis ustabil. Men fortæl endelig hvordan hun reagerer når I kommer til at nævne det ;-)

  SvarSlet
 5. Lullie: Det ER fantastisk :D Jeg tror ikke de bliver kærester, men man ved fanme aldrig. Men jeg tror han er blevet lidt forelsket i sin singletilværelse, så jeg tror han bliver hvor han er.

  Gitte: Haha, ja det er i hvert fald ikke kedeligt her! Der sker ting og sager. Ja, jeg tror måske at hun er lidt ny i al det der forelskelse/kærester-ting så hun er stadig mentalt lidt i 7.klassestilstand, hvor man, ja, tuder hvis han taler med en anden.
  Jeg LOVER at komme med en update - uh det bliver episk.

  // Rodebutikken

  SvarSlet