Afdelinger i Rodebutikken

torsdag den 29. december 2011

Noget om savn og en upassende drøm

Godmorgen. Jeg havde en meget livagtig drøm i nat, hvor jeg havde en affære med Nikolaj Lie Kaas. Er det upassende?

Nå, udover det, så er jeg røget ned i en kæmpe stort, sort hul. Jeg savner X. Rigtig, rigtig meget. Og det stikker i hjertet når jeg ser ham tjekke ind på Barresso med min kusine, eller min kusine blive ven med min x-svigermor på facebook (jamen fedt da). Det gør ondt bare at skrive det. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Og jeg skal se NZ i aften hvor jeg skal have min julegave, og jeg har slet ikke lyst. Overhovedet.

Jeg må tage mig sammen. For jeg kan ikke finde ud af, om det er et forhold jeg savner, eller om det er X jeg savner. Så nu må jeg prøve at lægge lidt låg på det, og tage det roligt. Selvom det er pisselortesvært, og det man allermest har lyst til, er på magisk vis at ligge i X's arme, og putte, og lade som om at det sidste halve år aldrig var sket. Røv.

Jeg vil smutte i IKEA nu. Det hjælper altid.

// Over and out

1 kommentar:

 1. -Og jeg synes at min kusine er irriterende? Wow.
  Hun kender ham igennem dig ikke? Hvor er det bare en kæmpe mega uskreven regel hun lige overskrider, tror du at de er seriøse? Snakker du med hende?
  Kan lige forestille mig nogle akavet familiesammenkomster..

  Men du skal nok klare det, tror du ikke bare, at du vil have ham, fordi han er lidt utilgængelig lige nu?
  Sådan har jeg det nemlig ofte, men du ved, man skal altså ikke gå tilbage til en fuser, især ikke en fuser der føler behov for at bolle (?) ens kusine, idiot.

  Håber at din aften med NZ bliver super, kom gerne med update ;) hehe

  SvarSlet