Afdelinger i Rodebutikken

søndag den 11. december 2011

3. søndag i advent

Glædelig 11. december

EN uge til NZ er på dansk grund igen! EN UGE! Som i 7 dage! Som i lige om lidt! Uh. Og jeg kan virkelig mærke på mig selv at jeg efterhånden er ved at falde fra hinanden af nervøsitet/panikangst/kærlighed (lidt)/spænding. Det bliver helt vildt. Godt at min uge er fyldt med gøremål, så jeg ikke tænker på det hele tiden - for det er da til at få psykopatiske træk af.
Derfor tager jeg en dag ad gangen, og så ser vi hvad der sker. Uhuuu.. Starting with:
Idag: Julestue hos far, med onkler og tanter og bonusbedstemødre og andre moderne familie-konstruktioner, strøet med æbleskiver, gløgg og bezzerwisser, sikkert efterfulgt af laaaahaaaange diskussioner mellem onkel/far/mig fordi vi går lidt for meget op i spillet, og vi alle er helt vildt dårlige tabere. Mmmm jeg elsker familiedage <3

Har også fået adventsgaver idag, hvis I skulle spørge fra nogen. Er så glad, for det har jeg virkelig ikke fået siden jeg var barn. Men idag har jeg fået en shampoo fra the Body Shop, og et gavekort til Netto på 100 kr. Det er da ikke dårligt! Vidste slet ikke at man kunne få gavekort til den slags. Men det er da vildt smart! Så jeg tror da jeg skal forkæle mig selv lidt (i netto - kan man det? Åh ja det kan man godt, når man er på SU - så er alt andet end tun på dåse, Heinz og pasta et festmåltid), en af de nærmeste dage.

Er desuden faldet over det der blogchallenge-noget. Et begreb jeg slet ikke vidste fandtes, til for 10 minutter siden. Og har siden overvejet om jeg (lidt forsinket) skal hoppe med på vognen. Men så igen - naah. Det kan vente til næste måned, som er januar (til de langsomme), og som alligevel er årets mest nedern måned. I skarp konkurrence med februar, som måske endda, ved nærmere eftertanke er endnu værre - for der er ikke engang udsalg.

Nå, det var vist nok pladder fra mig - glædelig 3. søndag i advent til alle!

// Over and out
11. december
Det her er den der jule-challenge. Har egentlig gjort en del af tingene uden at vide det. Det ser jo meget sjovt ud, faktisk (mest fordi man som blogger elsker at dele ud af sit liv. Mig mig mig. I al evighed, Amen. Det er jo derfor man er blogger, vel.) Anyways, overvejer, at lave min egen januar-special challenge edition. Foreløbig, in progress.

4 kommentarer:

 1. Åh, det lyder dejligt med julehygge igen i dag! Den står bare på opgaveindskrivning for mit vedkommende i dag, og lidt frustationer over N, men det kan du læse mere om hos mig.

  Og jeg følger gerne med i en januar-edition af blog challengen. Har godt hørt om det før, men ikke i en jule udgave.

  - Lullie, der glæder sig på Rodebutikkens vejne til NZ er hjemme.

  SvarSlet
 2. En uge? Det er snart søde Rodebutik!
  Får han julegave? og i så fald hvad? haha.

  SvarSlet
 3. Ja, det er pænt snart! På søndag, kære Nynne! Uhuuu. Jeg dør.
  Nej sku. Eller hvad? Ej det ved jeg ikke. Det har jeg da ikke tænkt over! Åh nej! Skal jeg det? Argh. Okay, forstår dine gave-komplekser nu. Hvad bestemte du dig egentlig for ift. hele gavesituationen omkring ikke-kæresten?

  SvarSlet
 4. Det er jo det jeg siger frøken! ;)
  Man har jo ingen chance i verden for at vide hvad andre regner med? haha..
  Tænk hvis han kommer der med en julegave og regner med noget tilbage?
  Så kan man bare stå der og tage i mod og se dum og nærig ud?!
  Men på den anden side er det jo også spild af penge, hvis ikke de regner med noget..

  Jeg har stadig ikke fundet ud af noget, men der er noget inden i mig der siger "Nynne, hvis idioten ikke gider være kalder sig din kæreste, og endnu mindre gider kendes ved dig på facebook (som jo afbilleder en tro kopi af virkeligheden) så skal han da ikke have en gave, brug dem på de stiletter du så den anden dag" så hvem ved..

  SvarSlet