Afdelinger i Rodebutikken

torsdag den 3. november 2011

Fritid!?

For første og eneste gang i denne uge skal jeg absolut intet andet idag end at arbejde i mægleren - og når jeg har fri, skal jeg... intet?! Det er så overvældende og fantastisk, at jeg ikke aner hvad jeg skal bruge den nærtstående fritid på. Glæder mig som et lille barn. Tænk at det kan gøre mig så glad. Fantastisk.

Fik en besked fra NZ iforgårs forresten. Som sagde at han godt kunne forstå min surhed. Og at han ikke hadede mig. I guess that's a good thing?

Har dog besluttet mig for, kun at skrive "nødevendige" beskeder til ham, og intet andet indtil han kommer hjem. Så kan det være han kan nå at savne mig lidt også. Nemlig.
Så det er planen.

Udover det, så forsøger vi at cutte S. Step by step. Nu må vi se hvordan det går. Status: Svært/ opslidende.

Tror egentlig bare jeg skal bruge fritid på at få styr på liv. Men så meget fritid har jeg heller ikke. Skal trods alt på arbejde imorgen.

// Over and out

2 kommentarer:

 1. Jeg ville gerne have byttet med dig :D For mig står den pt. på eksamenslæsning og opgaver, da der er eksamen om en uge. 3 timers skriftlig UDEN hjælpmidler, så er man altså lidt fucked når intet af det sidder fast!

  Det med at cutte S, det gælder bare om at lade være med at svare på de små ligegyldige sms'er. Hvis det er noget vigtigt, så skal man selvfølgelig svare, så fatter han forhåbentligt et vink med en vognstang ..

  Jeg føler mig bare lidt dum i dag, skal på fredagsbar for at fejre J-dag med studiet. Og har mega tøjkrise over hvad jeg skal have på. Jeg ved nemlig ikke om N kommer. Lader ham jo få lidt luft, så har ikke ville spørge, dét er trods alt lidt for klister-agtigt! Så jeg skal jo se godt ud, in case han er der. Og ser mig sidde og snakke med andre drenge .. Og har tænkt mig at være helt cool med hele situationen, sige hej hvis jeg ser ham og så ellers bare have det sjovt med mine venner.
  Er jeg totalt pige åndssvag lige nu?!

  Skal du også ud og fejre J-dag eller står den på hjemme hygge eller andre planer?

  SvarSlet
 2. Jeg forstår din tøjkrise - tro mig! Og din øvrige plan. Jeg havde gjort nøjagtig det samme.
  I så fald er vi i det mindste begge pige-åndssvage.

  Jeg skal muligvis ud og fejre J-dag. Jeg har endnu ikke gjort op med mig selv om jeg gider. For der er to scenarier der kan forekomme hvis jeg tager afsted:
  1. Jeg kan blive æskefuld og ringe til S.
  2. S kan blive æskefuld og ringe til mig.
  Begge med det resultat at vi ender i hans seng.
  Og den nederste kan sådan set ske uanset om jeg er i byen eller ej. Men hvis jeg ikke er, så er jeg dermed ædru, og kan bedre sige nej.
  Så jeg er i overvejelsesfasen mht. byen/ikke-byen.

  // Rodebutikken

  SvarSlet